Wil jij ook zo’n spannende foto van jezelf (of samen met je partner). Dat kan!

Tijdens ons feest Boudoir Exceptionnelle wordt in onze villa één area compleet omgetoverd tot een ware fotoset met alles erop en eraan. Niemand minder dan Monica en Menno van ‘Boudoir Studio’ zijn tijdens de avond aanwezig om een spannende Boudoir fotoshoot met jou te doen. Zij staan inmiddels in heel Nederland bekend om hun fantastische unieke foto’s. Menno werkt als fotograaf en Monica als visagiste en assistente. Samen zorgen zij dat iedereen die zij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat. Het perfecte plaatje is waar zij voor gaan! Tijdens ‘Boudoir Exceptionnelle’ is er de mogelijkheid om een eigen ‘mini’ boudoir fotoshoot te doen bij één van Nederlands bekendste fotografen op dit gebied. Zo krijg je een klein voorproefje hoe het is om een volledige boudoir fotoshoot te doen.

Wij gingen alvast in gesprek met ze en graag stellen Menno en Monica zich aan jullie voor:

“Wij zijn Menno Ebbes en Monica Ebbes – de Boer. Met onze bedrijven Ebbes Fotografie en Boudoir Studio zijn wij al jaren bekend met alle vormen van fotografie. Wij zijn inmiddels 23 jaar samen. Veel mensen zullen ons wellicht eerder op een feest zijn tegengekomen want wij feesten graag!”

Bij jullie kun je een prachtige Boudoir fotoshoot doen. Wat houdt dat precies in?

Boudoir betekent letterlijk het “kleine kleedkamertje“ naast de slaapkamer, dat is ingericht om je om te kleden en de make-up te verzorgen. Tijdens de boudoir fotoshoot proberen we zo dicht mogelijk bij die sfeer te komen. Met persoonlijke accessoires en bijpassende lingerie en belichting maken we de foto’s die jou op jouw mooiste manier laten zien.

Wat is de ervaring van de mensen die bij jullie een fotoshoot komen doen? 

Wat ons onderscheidt is dat wij onze Boudoir fotoshoot’s altijd met z’n tweeën maken. Menno verzorgt de fotografie en Monica is er voor de make-up, de hapjes en drankjes, de muziek, de badjas en de styling. Je mag ook altijd iemand meenemen naar onze studio.

Een boudoir-shoot is leuk en spannend. Een boudoir-fotosessie is een moment voor ons om jou of jullie in de watten te leggen. Met een glas Champagne, warme kop thee, wat lekkers op tafel en een warme badjas voor de momenten dat we even niet aan het shooten zijn of wanneer je in de visagie zit. Wie je ook bent: tijdens onze boudoir fotoshoot word je in de watten gelegd.

Onlangs zei een gefotografeerde dame na afloop tegen ons: Ik heb me daar toch de dag van mijn leven gehad! Ik voel me heel bijzonder en ben zó blij dat ik jullie heb leren kennen! En toen ze samen met haar aanstaande man de foto’s kwam bekijken was het feest compleet, zo onder de indruk van het resultaat.

Jullie gaan op ons feest foto’s maken in jullie eigen Boudoir. Wat kunnen onze gasten verwachten?

Met onze Boudoir Fotoshoot geef je luxe en pure aandacht aan jezelf of aan jouw liefde. Tijdens Boudoir Exceptionnelle laten wij jou in een gratis en vrijblijvende mini-shoot kennismaken met Boudoir Fotografie. De mensen die wij deze avond fotograferen ontvangen van ons één van hun verleidelijkste foto.

WIN EEN BOUDOIR FOTOSHOOT

Als klap op de vuurpijl maakt iedereen die 25 mei aanwezig is kans op een gratis Boudoir ‘ Satin’ Fotoshoot
t.w.v. € 485,00 inclusief visagie en een luxe foto-album!!

Wil je meer weten over Boudoir Studio? Bekijk alle mogelijkheden op hun website: www.boudoir-studio.nl

Heb je zin in een héél spannend feestje? 

💋 Boudoir Exceptionnelle
🗓 Zaterdag 25 mei
🏩 Fantastische villa in Landgraaf
🎧 DJ RenjiDjsantitoDJ JJEdwin Collins – DJ Energy officialDJ Sonick and many more
👠 Sexy and seductive

GET YOUR TICKETS