Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt…!

‘The Gold Edition’

Saturday January 20, 2018
La Caverne (The Caves)
Berg en Terblijt
(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende Caves: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. De party Gold zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 400 fonkelende kaarsen.
Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area. De Super Early Bird tickets kosten maar € 29,50… wees er snel bij want op is op! De Goldmember area wordt dit jaar gehost door niemand minder dan Crazyland. “DE’’ organisatie van o.a., Pleasure Island, B.I.T.C.H en nog tal van prachtige thema feesten. De Gold area wordt gehost door Exceptionnel.

De voorverkoop start a.s. zaterdag 14 oktober 2017! De hotel-arrangementen tegenover de Cave zijn exclusief te boeken via reservations@xceptionnel.eu! Dit is dus de kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen! Exceptionnel toverd gegarandeerd weer een strakke line-up met o.a., Santito – Mike S – Ruben Vitalis – KO C – Sonic – Shila Elario – Geronimo – Rick Roblinski – Rohs – Faustino Dos Santos – Justin Time and Guest DJ. De 3 verschillende area’s herbergen straks verschillende ‘House’ stijlen. In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis! Meer info zie de speciale website: www.xceptionnel.eu

Dresscode is volledig sexy wit, zilver, goud en zwart. (Jeans en sneakers niet toegestaan). Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 50 single dames die zich aanmelden hebben zoals altijd gratis toegang tot de party.

We will see you at the cave!

Voor de grote hotels in de directe omgeving wordt wederom een shuttle service geregeld tegen een kleine vergoeding! De hotels die hiervoor in aanmerking komen zijn in Maastricht zoals > Van der Valk, Golden Tulip Apple Park en het NH hotel. Ook een luxe vakantiehuisje op de Cauberg – Valkenburg (Landal) is tegenwoordig een goedkoop alternatief. Je verblijft dan lekker een superlang weekend met je beste vrienden in een van de gezelligste dorpen van Nederland.