‘A Fabulous Christmas’

La Caverne de Geulhem –  Wolfsdriesweg 8a – 6325 PM Berg & Terblijt
Toegang: 20:30 uur –  Deuren sluiten: 23:00 uur – Einde + 3:30uur

Infobrief van : Exceptionnel,
Aan: Alle gasten ‘A Fabulous Christmas’ 12.12.2015

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie  Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil tijdens deze speciale editie samen met jullie reeds de kerstsfeer ‘uitbundig’ proeven en beleven…..

HOTEL  ARRANGEMENT:
Gasten die via Exceptionnel een hotel-arrangement hebben geboekt, kunnen vanaf 15:00 uur inchecken bij hotel Vue  (Wolfsdriesweg 7- 6325 PM- Berg & Terblijt). Parkeergelegenheid is voldoende naast het hotel. Bij het inchecken ontvangen jullie een enveloppe met daarin o.a. jullie toegangsbewijzen voor de party ‘A Fabulous Christmas’. Tijdens het inchecken dien je het bevestigingsformulier aan de baliemedewerkster te overhandigen! Voor alle overige vragen kunnen jullie altijd terecht bij de receptie!

DE PARTY ‘A Fabulous Christmas’:
De party ‘A Fabulous Christmas’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne de Geulhem, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 20:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 23:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……

TICKETS:
Toegang kan uitsuitend verleend worden aan gasten in bezit van een geldig en duidelijk scanbaar E-Ticket, Exceptionnel bevestiging op naam of Primera ticket. Ticket op mobiele telefoons zijn niet scanbaar, dus worden niet geaccepteerd!

DRESSCODE:
‘(Ice) Blue, White or Silver’ (of een combi van deze kleuren) ; Sexy & Stylish blauwe,witte of zilverkleurige uitgaanskleding,. GEEN LINGERIE en/of ontblote bovenlichamen!! NO JEANS AND NO SNEAKERS!! Uiteraard is een nette witte/zilver jeans wel toegestaan. De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid (75%), dus het is raadzaam wat extra kleren mee te nemen of je te voorzien van luchtige kleding! Zorg dat je voldoende drinkt om uitdrogen te voorkomen. De temperatuur in de grotten is constant en lekker aangenaam en zal rond de 22°C bedragen (zomer en winter)!

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is GEEN specifieke kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest!! Ook tijdens het feest zal op deze gewenste dresscode gelet worden!

TOEGANG TOT DE PARTY  “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames in bezit van een geldig entree-bewijs! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

LE COUCHON:
Uiteraard schenken wij ook dit event weer een welkomsdrankje namens onze vaste partner “Le Couchon” (tot 21:30 uur), die tijdens de party ook geschonken wordt aan de bar. Informeer vrijblijvend naar de kosten per glas en/of fles.

PARKEREN AUTO:
Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne de Geulhem.

Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 gratis. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:
In het lounge gedeelte vlak voor de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:
Tickets & lockers zijn online te boeken tot donderdag 10 december 23.00 uur. Wij hebben slechts een heel klein aantal extra lockers, deze zijn altijd in ‘no time’ verkocht! Er zijn voldoende jassenrekken aanwezig maar deze zijn onbewaakt!

SHUTTLE SERVICE:
City Tax Kerkrade BV verzorgt ook dit jaar weer de shuttle service naar de party ‘A Fabulous Christmas’ in de Cave op zaterdag 12 december a.s.

Reserveer vandaag nog je shuttle taxi vanaf diverse hotels en vakantieparken in Maastricht/ Valkenburg eo. Lekker makkelijk toch?…. Voor een klein bedrag ben je op en neer naar de locatie. Geen parkeer problemen ter plaatse en geen zorgen voor de nodige alcohol controles straks na een fantastisch feest!

Rerveren kan via: CityTax 045 – 542 42 42 of stuur een mailtje naar centrale@citytax.nl met je volledige gegevens (naam, mobielnr, en verblijf hotel of vakantiepark en aantal personen). Ook voor grote groepen mogelijk… BEL!!

ROOKBELEID:
Er mag UITSLUITEND gerookt worden in de speciale rookruimte.

Indien men toch in één van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Denk aan je medemens en laat deze niet passief mee roken!!!

DRUGSBELEID
Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement.

Bij dit evenement zal er streng gecontroleerd worden door de security. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Wij hanteren het zero-tolerance beleid!!

CU @ the Caves…..drive carefully?!

Warme groet,

Nic, Britt & Exceptionnel Team.