BELANGRIJKE INFORMATIE MBT “1001 HAREM NIGHTS”


‘1001 Harem Nights’ – Mondo Verde – Groene Wereld 10 – 6372 PW Landgraaf

Aanvang: 20:30uur – Einde +04:00uur


Infobrief van              : Exceptionnel,

Aan                             : Alle gasten ‘1001 Harem Nights ’ 25.06.2016

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over deze bijzondere final editie heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten!

DE PARTY ‘1001 HAREM NIGHTS’:

De party ‘1001 Harem Nights’ wordt gehouden in het prachtige themapark Mondo Verde aan de Groene Wereld 10 in Landgraaf (Park Gravenrode). Wij beschikken exclusief binnen het park over een unieke locatie het ‘Alhambra’ (Rode Paleis). De toegang is vanaf 20:30uur, aanvang 20:30uur, einde + 4:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:30uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten van het themapark en is er GEEN toegang meer mogelijk! Vergeet niet jullie tickets of bevestiging te printen en mee te nemen.

Wij accepteren geen E-tickets of bevestigingen op mobiele telefoons daar deze niet te scannen zijn en verzoeken jullie vriendelijk de E-tickets duidelijk leesbaar te printen!!!

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘1001 Harem Nights’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames!

Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

De minimum leeftijd is 22 jaar en verder dient men de dresscode te respecteren.

Wij prefereren ‘Harem Orientallook’. Enkele uitzondering op de regel is voor mannen uitsluitend in zwarte pantalon met een witte (hemd)blouse, of colourful.

NIET TOEGESTAAN:  Witte of ander gekleurde pantalons voor mannen- jeans- sneakers- casual kleding- t-shirts e.d.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is geen kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

LOVE LOUNGE:

Er is géén love-lounge op deze party-locatie, seksuele handelingen zijn dan óók niet toegestaan en zijn dus verboden! Teasend en sexy gedrag hierin tegen is wel toegestaan.

PARKEREN AUTO:

Er is voldoende parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het themapark Mondo Verde. Het parkeren is geheel GRATIS maar wel voor eigen risico. Parkeerplaats is dus niet bewaakt!! Er zijn wel parkeerwachters beperkt aanwezig om alles in goede banen te leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

DRANK:

Aan de ingang van de party-locatie ‘Alhambra’ is een stand ingericht alwaar je de speciale consumptiekaart kunt kopen! Met deze consumptiekaart kun je alle soorten drank en eten nuttigen. Direct na afloop van het feest kunnen de resterende drankcoins weer gewoon ingewisseld worden tegen a contanten.

Wel zò netjes, je betaald uiteindelijk wat je daadwerkelijk hebt geconsumeerd. Je krijgt je geld netjes terug aan de uitgifte stand. De drankenkaart kost € 20,00 euro (10 coins p/ kaart). Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash en betaal zoveel mogelijk gepast!

LET OP!! > Het inwisselen van de drankenkaart is alleen mogelijk tijdens of direct na het feest ‘1001 Harem Nights’. Daags na het feest kan niets meer worden ingewisseld!

LOCKERS:

Naast de kleine onbewaakte garderobe in de bedouine tent hebben wij voor dit speciaal evenement ook een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte in de tent is het aanbod niet al te groot!! Het zijn de gangbare lockerboxen!

ROOKBELEID:

Er mag van Mondo Verde ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in de kleine tent aan de ingang. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken wordt je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

BEREIKBAARHEID:

Voor heel dringende zaken zijn wij beperkt bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

06-10853905. (Er zijn nog kaarten te verkrijgen aan de avondkassa, prijs € 55,00)

Ook zeker de moeite waard om ons te volgen via facebook.

CU @ Harem Nights …..drive carefully?!!

Een warm welkom,

Exceptionnel