BELANGRIJKE INFORMATIE MBT EXCEPTIONNEL-GOLD

‘Exceptionnel-Gold’
La Caverne – Wolfsdriesweg 8a – 6325 PM Berg & Terblijt
Toegang: 20:30 uur – Deuren sluiten: 23:00 uur – Einde late uurtjes

Infobrief van : Exceptionnel,
Aan : Alle gasten ‘Exceptionnel-Gold’ 20.01.2018

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke cave party ‘Exceptionnel-Gold’ voor de 9e keer te boek laten gaan als ‘The Cave Party of the Year 2018’.

DE PARTY ‘EXCEPTIONNEL-GOLD’:
De party ‘Exceptionnel-Gold’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 20:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 23:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……

TICKETS:
Toegang kan uitsuitend verleend worden aan gasten in bezit van een geldig en duidelijk scanbaar E-Ticket, Exceptionnel bevestiging op naam of Primera ticket. Ticket op mobiele telefoons zijn moeilijk scanbaar, dus graag geprinte versie!

DRESSCODE:
‘White, Black, Silver or Gold’ (of een combi van deze kleuren) ; Sexy & Stylish uitgaanskleding,. LINGERIE deze keer toegestaan! NO JEANS AND NO SNEAKERS!! Uiteraard is een nette witte jeans wel toegestaan. De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid (75%), dus het is raadzaam wat extra kleren mee te nemen of je te voorzien van luchtige kleding! Zorg dat je voldoende drinkt om uitdrogen te voorkomen. De temperatuur in de grotten is constant en lekker aangenaam en zal rond de 21°C bedragen (zomer en winter)!
Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is GEEN specifieke kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest!! Ook tijdens het feest zal op deze gewenste dresscode gelet worden!

TOEGANG TOT DE PARTY “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Exceptionnel-Gold’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

PARKEREN AUTO:
Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne.
Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 gratis. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:
In het lounge gedeelte vlak voor de 2 grote party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:
Daar het event goed bezet is (niet uitverkocht), is de lockerverkoop bijna afgerond. Vergeet je ticket niet! Wij hebben slechts een heel klein aantal extra lockers aan de avondkassa, deze zijn altijd in ‘no time’ verkocht! Er zijn voldoende jassenrekken aanwezig maar deze zijn onbewaakt!

SHUTTLE SERVICE:
Wil je gebruik maken van de shuttle service vanaf de hotels (Van der Valk en het Apple Parc) in Maastricht eo bel dan vandaag nog met Taxi Frenske
tel 043- 3636362 en reserveer tijdig je taxicab.
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 20 januari tot 17:00 uur!

ROOKBELEID:
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte (Buiten area).
Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Denk aan je medemens en laat deze niet passief mee roken!!!

DRUGSBELEID
Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement Exceptionnel-Gold.
Bij dit evenement zal er streng gecontroleerd worden door de security. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Wij hanteren het zero-tolerance beleid!!

CU @ the Caves…..drive carefully?!

Warme groet,
Nic & Exceptionnel Team.