Saturday, December 1st at the Caves in Kanne (B) Near Maastricht.

Feest vieren in ‘DE GROTTEN VAN KANNE’ is feest vieren in een ver verleden.
De geschiedenis van Kanne gaat terug tot aan de Romeinen die de plaatselijke mergelsteen reeds ontgonnen. Kanne is een plaats in het zuidoosten van Belgisch-Limburg en ligt onder de rook van Maastricht. Kanne ligt in het dal en tussen twee Plateau’s van Caestert (de Sint-Pietersberg).

De feestlocatie ligt vijftig meter ondergronds en men wordt met een speciaal treintje ruim 300 meter de grot ingereden, verdwalen is dus een koud kunstje…. Het labyrint onder de St.Pietersberg strekt zich ver over het Nederlands-Belgisch-Limburgs heuvelland en de Ardennen en telt maar liefst 2000 ingangen met een totale lengte van wèl 200 kilometer.

Een uniek evenement georganiseerd dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit genaamd ‘Exceptionnel-Dream’.

Helaas hebben wij voor deze editie moeten uitwijken naar België maar hopen volgend jaar weer in de Caves van Valkenburg aanwezig te zijn!

De ondergrondse wereld van Kanne eo is geen door de natuur gevormd grottenstelsel maar door mensenhanden gemaakt labyrint van mijngangen in een oeroude laag zachte kalksteen. Wij gaan dus iets spectaculairs doen in deze Euregio en er zal dit hoog kwalitatieve dance-feest op een bijzondere wijze wordt neergezet! De dresscode is Full-White, entree alleen voor koppels en single dames. Voor hotels check Dormio Resort-, Van der Valk-, Apple Park in Maastricht. B&B in Kanne (2km van locatie) vragen naar Clementine: +32-479-447446.

The deejays are: SANTITO – RENJI – SONICK – MIDIX – GERONIMO more to follow….