BOUDOIR EXCEPTIONNELLE

Zaterdag 25 mei

Een nieuw superspannend themafeest wat nog heel lang de gemoederen bezig gaat houden.
Op zaterdag 25 mei gaan we op zoek naar de warmte en de verleiding van een 18e eeuws boudoir in een prachtige villa in het Limburgse Landgraaf waar in elke area wat te beleven valt.

Een unieke avond waar je altijd al over hebt gefantaseerd. ‘Open your mind’ en geniet samen met classy, open-minded stellen van een avond vol passie en romances in een setting die al je zintuigen op scherp stellen.
Je stoutste dromen kunnen deze nacht uitkomen…durf je ze aan?


LET OP:
Dit is een zeer exclusief feest met een beperkt aantal kaarten*. Op is ook écht op!

*** Early Bird (already sold out): € 39,95
*** Regular Tickets: € 47,50
*** Late Tickets: € 54,95

TICKETS

 * Heren altijd vergezeld met een dame.

Wat is een Boudoir:

Definitie: Een boudoir is een elegant en comfortabel vertrek met een intieme, persoonlijke sfeer in herenhuizen in de 18e eeuw, vooral bestemd als ruimte waar dames zich alleen of in het gezelschap van vertrouwde personen terugtrekken….

Bekijk de trailer van ‘Boudoir Exceptionnelle’

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept

DRESSCODE ‘BOUDOIR EXCEPTIONNELLE’

Feel naughty & sexy… Speciaal voor deze exclusieve party is de dresscode in BOUDOIR stijl: You will know what to wear…

Dresscode Dames:

‘Put your hands all over my body….’…..dit wordt dé spannendste avond van het jaar en daar hoort een spannende dresscode bij.

Tot 23:30 uur draag jij je sexy jurkje…….maar daarna, als de nacht zijn intrede doet……mag jij met al je vriendinnen het boudoir in en kun je je omkleden in jouw fantasie outfit. It’s your choice!

BOUDOIR EXCEPTIONNELLE
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE

We zien je daarna graag terug in je opwindendste jurkje, je sensueelste body, je prachtigste corset, je mooiste lingeriesetje of je verleidelijkste playsuit……in de kleuren zwart…of wit…of kies jij eerder voor verleidelijk rood? Het is jouw keuze hoe uitdagend je wilt zijn……

Jouw stijl is vrouwelijk, verleidelijk en bovenal sexy. Laat de temperatuur op de dansvloer stijgen…..en vergeet niet:

Dit is jouw avond……

BOUDOIR EXCEPTIONNELLE
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE

Dresscode Heren:

Wij zien de heren het liefst in een zwarte pantalon met daarop een prachtig wit….of zwart overhemd. Je mag zelf kiezen of je dit afmaakt met een strak jasje en/of dasje. Maar zorg er voor dat de dames wat te genieten hebben…….want dit is hun avond.

BOUDOIR EXCEPTIONNELLE

Draag tijdens ‘Boudoir Exceptionnelle’ de dames op handen en geef hen de avond van hun leven. Respect is ‘the magic word’ op de dansvloer….en ‘love’ is een klein spannend cadeautje voor dit feest. Jij wilt toch graag dat ze er waanzinnig uit ziet? Tijd om te shoppen en om haar te verrassen voor dit feest!

THE SOUNDS OF THE BOUDOIR

Dans en flirt de hele nacht in de villa op de sensuele house klanken van onze fantastische dj’s. Crowd pleaser en resident DJ Santito is uiteraard van de partij. Zonder hem geen Exceptionnel feest!  Al jarenlang een vaste waarde op onze feesten en we zijn daar enorm blij mee! Net als DJ Renji die de villa zal laten sidderen onder zijn powerhouse!

Wij houden van pompende beats die de dansvloer in vuur en vlam kan zetten en wie kan dat beter dan DJ Energy? Juist! Dat dachten wij dus ook! Fijn dat hij weer bij ons achter de draaitafels staat. DJ Mathon brengt weer dat heerlijke Mediterraanse temperament met zich mee en resident DJ Sonick en DJ S.T.OK brengen jullie weer bekende dance en disco classics op een vrolijke housebeat die voor een glimlach op je gezicht gaan zorgen!

En wat dacht je van JJ? Al jarenlang een vaste waarde in de ‘scene’ en nu eindelijk op een Exceptionnel feest! We hebben nu al zin in zijn energieke house set!

Silvano is voor het eerst van de partij. Verwacht van deze dj met Italiaanse roots een heerlijke (tech)house waar je de avond mee kan beginnen!

JJ
SONICK
S.T.OK
Silvano

LOCATIE: LUXUEUZE VILLA

Voor dit spannende thema hebben we niet zomaar een locatie uitgekozen. Nee, we hebben echt de pérfecte locatie uitgekozen! We hebben een waanzinnige villa met alles erop en eraan wat helemaal in boudoir stijl is ingericht. Draperieën, warmte, luxe…..maar vooral intiem.

Dwaal rond in de villa en zoek samen de kleine warme hoekjes op en geniet van deze avond. Ontmoet gelijkgestemde mensen en schrijf een nieuw hoofdstuk in je leven.

De villa ligt in het zuiden van Nederland in het prachtige heuvellandschap van Limburg in het plaatsje Landgraaf, welbekend van Pinkpop.

Het adres van onze prachtige villa is: 
Groene Wereld 10, 6372 PW Landgraaf

Om de villa liggen tal van geweldige hotels, maar ook diverse mooie bungalowparken waar jij met je vrienden een geweldig weekend gezelligheid kunnen hebben.

Wij hebben speciaal voor alle vrienden van Exceptionnel een hotel afgehuurd. Scroll snel omlaag voor het arrangement en alle info.

Onze prachtige villa
Onze prachtige villa
Countdown to party!
Zaterdag 25 mei
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Boudoir Exceptionnelle
Boudoir Studio

JOUW EIGEN BOUDOIR FOTOSHOOT

Wil jij ook zo’n spannende foto van jezelf (of samen met je partner). Dat kan!

In onze villa wordt één area compleet omgetoverd tot een ware fotoset met alles erop en eraan. Niemand minder dan Monica en Menno van ‘Boudoir Studio’ zijn tijdens de avond aanwezig om een spannende Boudoir fotoshoot met jou te doen. Zij staan inmiddels in heel Nederland bekend om hun fantastische unieke foto’s.

Menno werkt als fotograaf en Monica als visagiste en assistente. Samen zorgen zij dat iedereen die zij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat. Het perfecte plaatje is waar zij voor gaan!

Tijdens ‘Boudoir Exceptionnelle’ is er de mogelijkheid om een eigen ‘mini’ boudoir fotoshoot te doen bij één van Nederlands bekendste fotografen op dit gebied. Zo krijg je een klein voorproefje hoe het is om een volledige boudoir fotoshoot te doen.

Bekijk verder alle mogelijkheden op hun website: www.boudoir-studio.nl en lees het interview wat wij met Menno en Monica hadden over deze bijzondere Boudoir fotoshoot…

LEES HET INTERVIEW MET MENNO EN MONICA
TICKETS
BOUDOIR EXCEPTIONNELLE

Blijf je bij ons slapen? Gezellig! Dan vind je hier de informatie over het hotel:

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad- Zuid Limburg
Roda JC Ring 59, 6466 NH Kerkrade

Inchecktijd vanaf: 15:00 uur
Uitchecktijd is: 11:00 uur

Wil je lekker uitslapen? Dat kan! Vraag aan de balie om een ‘late checkout’ en je kunt tot 15:00 uur blijven. Hier zijn wel € 15,00 kosten aan verbonden. Te voldoen aan de balie van het hotel.

Het ontbijt is van 07:00 tot 11:00 uur

Neem een credit card mee voor borg en vergeet je hotelticket van Paylogic niet mee te nemen.

Shuttle Service:

Je wordt van de deur van het hotel naar de villa gebracht:  € 17,50 pp

Join our socials:

SDC
SDC
SDC
SDC
SDC
SDC