Fetish Gloss,…..A Night of Provocative Exploration of Eroticism
Object van seksuele belangstelling of verering!
Fetish is méér dan een rubber of latex outfitje aanpassen en je dan op wat harde beats uit je dak laten blazen. Het is fijnzinniger, speelt in op je geest en zintuigen en maakt je donkerste gedachten los, wakker…

Fetish – een spel van verleiding
Denk aan de stille band die je hebt met je partner, het spel dat je speelt. De oogopslag, de lippen in een raadselachtige glimlach, de verstandhouding in de blik…. Versterkt met prachtige latex outfits of unieke burlesque kledij, oog voor detail – smaakvol, zorgvuldig gekozen – wakkert een fetish feest àl je zintuigen aan tot in overdrive en zijn geest, lichaam en sfeer verbonden als katalysators van een unieke, wonderlijke beleving.
Exceptionnel brengt je haar verse van fetish – naar de basics van het genre in een exclusief fijnzinnig feest waar vulgariteiten geen plaats kennen. We bewandelen de grens van smaak en fantasie om jullie met de hand te nemen en mee te nemen in ‘onze’ wereld. We leiden jullie rond langs de Zeven Zonden: Hoogmoed, Hebzucht, Onkuisheid, Afgunst, Gulzigheid, Wraak, Luiheid… Dit alles op de meest bijzondere locaties waar fetish feesten horen plaats te vinden!
Het resultaat is een onvergetelijke avond, een reis naar de duistere plekjes van je ziel met Exceptionnel als gids. We werken – zoals jullie dat van ons gewend zijn – alles tot in de puntjes verzorgd.

Venue
Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. Het historische mergeldorp even ten noorden van Maastricht met tal van vele verborgen schoonheden en een adembenemende natuur, wordt ook wel de parel van het mergelland genoemd. Tijdens een stijle klim met uitzicht over de vallei ‘Ingendael’ kom je vervolgens in de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergelgrotten van Valkenburg/ Berg en Terblijt. De party Fetish Gloss zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 4.000 fonkelende kaarsen.

Dress Code
We wensen van jullie dan ook dezelfde toewijding. Nog meer dan bij de andere themafeesten is het strict respecteren van de dress code gewoon een must bij een fetish feest. We laten jullie ruim de keuze: leer, pvc, latex, burlesque, uniform, steampunk…. Jouw fetish, jouw fantasie – zolang het maar smaakvol, prikkelend en passend is. We zullen uiterst strict zijn op het correct opvolgen van de dress code! Het basis principe is toegankelijker en voor beginners zal Fetish Gloss een mooie opstap zijn naar de meest gerespecteerde fetish evenementen die ons land rijk zijn!
Deze niet respecteren houdt in dat je de andere deelnemers niet respecteert, en we vinden dan ook niet dat je het verdient om deel te nemen aan dit unieke feest. Decision doorbitch is dan ook final!

Tickets
De 2 dance-zones herbergen straks. Een geweldige line-up mag dan ook niet ontbreken met o.a: SANTITO, RUBEN VITALIS, RENJI, KO-C, SALVADOR DEEP, FAUSTINO DOS SANTOS, GERONIMO, SONICK en MATHON. Tickets kosten € 45,00 en zijn te bestellen bij Paylogictickets.nl, Primera stores. In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis! Voor info of boekingen voor hotel-packages kunt u ook contact opnemen met Exceptionnel 06-10853905 of via email: reservations@xceptionnel.eu

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email