Een verrassend en veelzijdig heden met Exceptionnel-Dream in het binnenste der aarde over drie dance-area’s

Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt…!

Exceptionnel-Dream ‘The White Edition’
Saturday October 20, 2018
La Caverne (The Caves)
Berg en Terblijt
(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. De party Exceptionnel-Dream zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 400 fonkelende kaarsen.
Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein. Special host ook bij deze editie: Goldmember…. De kenners weten wel welke organisatie dit is!

De voorverkoop start per 1 februari a.s.! De hotel-arrangementen van Exceptionnel zijn exclusief te boeken via reservations@xceptionnel.eu! Dit is dus de kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen! Exceptionnel toverd gegarandeerd weer een strakke line-up met o.a., Santito – Mike S – Ruben Vitalis – KO C – Renji – Midix – Faustino Dos Santos – Lady Saxalott – Miss J – Geronimo – Sonick De 3 verschillende area’s herbergen straks verschillende ‘House’ stijlen. In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

Dresscode is volledig sexy wit. (Jeans en sneakers niet toegestaan). Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 50 single dames die zich aanmelden hebben zoals altijd gratis toegang tot de party. We will see you at the cave!

Voor de grote hotels in de directe omgeving wordt wederom een shuttle service geregeld tegen een kleine vergoeding! Men dient zelf contact op te nemen met de vervoerder. De hotels die hiervoor in aanmerking komen zijn in Maastricht zoals > Van der Valk en het Apple Park. Ook een luxe vakantiehuisje op de Cauberg – Valkenburg (Landal) is tegenwoordig een goedkoop alternatief. Je verblijft dan lekker een superlang weekend met je beste vrienden in een van de gezelligste dorpen van Nederland.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email