BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T KLASH

‘Klash’ Challenge Accepted

Panama -  Oostelijke Handelskade 4 – 1019 BM  Amsterdam
Toegang: 21:45 uur – Aanvang: 22:00 uur – Einde: ca. 4:00 uur


Infobrief van               : Exceptionnel,
Aan                             : Alle gasten ‘Klash’ 20.06.2015


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie  Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten!

DE PANAMA EN ‘KLASH’:

De party ‘Klash’ wordt gehouden in de Panama* en is sinds maart 2001 gevestigd in het voormalige haven centrum aan de Oostelijke Handelskade te Amsterdam. Meer dan 50 jaar heeft het pand, gelegen aan het IJ, tegenover het Java Eiland, onderdak geboden aan enorme elektriciteitsgeneratoren die energie opwekten voor de haven. Het oude havengebouw is vandaag de dag een trendy, multifunctioneel entertainment bedrijf in de vorm van een nachtclub, theater, restaurant en terras. De nachtclub is onlangs door het internationaal gerenommeerde Engelse dance magazine DJ MAG tot een der beste clubs ter wereld gekozen.

TICKETS:

Toegang kan uitsuitend verleend worden aan gasten in bezit van een geldig en duidelijk scanbaar E-Ticket, Exceptionnel bevestiging op naam of Primera ticket. Ticket op mobiele telefoons zijn niet scanbaar, dus niet te gebruiken!

We hebben de online verkoop gesloten, mocht je alsnog op zoek zijn naar tickets, deze zijn op de locatie verkrijgbaar bij de avondkassa tot 24:00.

DRESSCODE:
‘Lekker casual, dress 2 Impress and be Fashionable’; Sexy & Stylish uitgaanskleding, GEEN LINGERIE en/of ontblote bovenlichamen!! Nette Jeans en sportieve vrijetijdsschoen is deze keer WEL toegestaan, maar GEEN sneakers!!

Er is GEEN specifieke kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest!! Ook tijdens het feest zal op deze gewenste dresscode gelet worden!

TOEGANG TOT DE PARTY  “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘KLASH’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

PARKEREN AUTO:

Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van de Panama

Het parkeren is niet bewaakt en er kan alleen tegen betaling geparkeerd worden. Aan de Oostelijke Handelskade (vlakbij het hotel Lloyd) is een parkeer garage! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:

Er zijn deze keer geen drankkaarten te verkrijgen van Exceptionnel. Aan de ingang kun je muntjes van de Panama kopen tegen de gangbare Amsterdamse prijzen. LET OP: Gekochte muntjes kunnen NIET meer ingewisseld worden.

LOCKERS:

Er zijn voldoende lockers aanwezig in de Panama!

ROOKBELEID:

Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in de Panam (Lounge area). Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Denk aan je medemens en laat deze niet passief mee roken!!!

DRUGSBELEID

Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Bij dit evenement zal er streng gecontroleerd worden door de plaatselijke security. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Wij hanteren het zero-tolerance beleid!!

PROGRAMMA:

Warm-Up deejay   : 22:00 – 23:30 uur – Dennis Christopher

B2B Challenge      : 23:30 – 04:00 uur – Santito vs Renji

CU @ the Panama…..drive carefully?!

Warme groet,

Nic, Britt & Exceptionnel Team.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email