Vakantieparken en hotels in, en omgeving van Valkenburg worden met name in het weekend van 7 maart massaal geboekt voor o.a. de Cave party ‘Exceptionnel-Dream’.

Deze informatie hebben wij uit betrouwbare bron vernomen en de run op de laatste kaartjes is in volle gang gezet! Met een bezoek aan het idyllische dorpje Valkenburg a/d Geul en de stad Maastricht zijn voor veel gasten een weloverwogen keuze om naar Limburg af te rijden!

Een mooie aanloop naar het feest en met je beste vrienden daags erna een terrasje pikken in het centrum van Valkenburg. Hotels in Maastricht zoals Van der Valk, Golden Tulip Apple Park, NH zijn ook erg in trek en zijn voor de shuttle-service v.v. mee opgenomen in de route naar de Cave!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email