‘Fetish Gloss’ at the Caves

La Caverne de Geulhem – Wolfsdriesweg 8a – 6325 PM Berg & Terblijt

Toegang: 20:30 uur – Deuren sluiten: 23:00 uur – Einde + 4:00uur


Infobrief van: Exceptionnel,

Aan: Alle gasten ‘Fetish Gloss’ 01.11.2014


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie van Fetish Gloss enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten.

DE PARTY ‘FETISH GLOSS’:

De party ‘Fetish Gloss’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne de Geulhem, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 20:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 23:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……

TOEGANG TOT DE PARTY “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘Fetish Gloss’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:

‘Only Fetish’ (Geen stof); Leer, Latex, Rubber, PVC, Uniform, Burlesque, Fantasy, Wetlook (Patrice Catanzaro). GEEN LINGERIE!! NO JEANS AND SNEAKERS!! De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid (75/ 80%), dus het is raadzaam wat extra kledij mee te nemen! Zorg dat je voldoende drinkt om uitdrogen te voorkomen. De temperatuur in de grotten is constant en lekker aangenaam en zal rond de 22°C bedragen (zomer en winter)! Er is de gehele avond een ”Doorbitch” aanwezig die de dresscode nauw gelet in de gaten zal houden. Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is een kledingstand aanwezig van ”Your Lifestyle” dus zorg dat je aan je dresscode voldoet anders kost het je extra geld!! Ook tijdens de party zal op de gewenste dresscode gelet worden!

PARKEREN AUTO:

Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne de Geulhem. Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 gratis. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:

In het lounge gedeelte vlak bij de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is mogelijk om direkt na het feest de resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:

Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van Paylogic

SHUTTLE SERVICE:

Wil je gebruik maken van de shuttle service vanaf diverse hotels in Maastricht eo bel dan vandaag nog met Citytax tel 045- 542 42 42 en reserveer tijdig je taxicab.

ROOKBELEID:

Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte binnen de Caverne. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

DRUGSBELEID:

Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement Fetish Gloss. Bij dit evenement zal er streng gecontroleerd worden door de security. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Wij hanteren het zero-tolerance beleid!!

CU @ the Caves…..drive carefully?

Warme groet,

Nic, Britt & Exceptionnel Team.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email