Een verrassend en veelzijdig heden met Exceptionnel-Dream in het binnenste der aarde over drie dance-area’s

Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en een absoluut unieke omgeving die je raakt…

Exceptionnel-Dream ‘The White Edition’
Saturday March 7, 2015
La Caverne de Geulhem (The Caves)
Berg en Terblijt
(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. De party Exceptionnel-Dream zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 4.000 fonkelende kaarsen.

Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein.

De voorverkoop start 23 oktober exact om 20:00 uur en zoals verwacht is de aanvraag wederom groot! De hotel-arrangementen van Exceptionnel zijn exclusief te boeken via info@xceptionnel.eu ! Dit is dus de kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen! Met het ter perse gaan van dit bericht zijn al ruim 50% van de kamers geboekt! Exceptionnel toverd gegarandeerd weer een strakke line-up, deze is momenteel nog niet bekend t.b.a. De 3 verschillende area’s herbergen straks verschillende ‘House’ stijlen. De eerste 200 ‘Early Birds’ tickets kosten € 32,50 en zijn te bestellen bij Exceptionnel, regulier tickets kosten € 42,50. In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

Dresscode is volledig sexy wit, zilver of goud. (Jeans en sneakers niet toegestaan). Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 100 single dames die zich aanmelden hebben zoals altijd gratis toegang tot de party. We will see you at the cave!

Voor de grote hotels in de directe omgeving wordt wederom een shuttle service geregeld tegen een kleine vergoeding! De hotels die hiervoor in aanmerking komen zijn in Maastricht zoals > Van der Valk, Golden Tulip Apple Park, NH hotel en hotel Tummers in Valkenburg. Ook een luxe vakantiehuisje op de Cauberg – Valkenburg (Landal) is tegenwoordig een goedkoop alternatief. Je verblijft dan lekker een superlang weekend met je beste vrienden in een van de gezelligste dorpen van Zuid-Limburg.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email