BELANGRIJKE INFORMATIE MBT CHAPS

** CHAPS ** – ‘Saddle Up for some Wild West Fun’

THE LODGE – ALPHENSEBAAN 14 – 5126 PR GILZE (NL), Near Tilburg

Toegang vanaf: 13:00 uur – Start Afterparty (indoor): 23:00 uur – Einde + 3:00 uur


Infobrief van : Exceptionnel

Aan : Alle gasten ‘CHAPS’ 28.06.2014


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzonder festival heeft de organisatie, Exceptionnel, SDC & The Lodge, enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie dit event als een eerste editie extra feestelijk vieren….en als de weergoden ons ook extra goed gezind zijn, zullen jullie je enkele uren elders wanen…..

‘CHAPS’- PARTY:

Het Western extravaganza vindt plaats in één van de meest klassieke locaties in het Brabantse Gilze (nabij Tilburg) genaamd ”THE LODGE”. Ontmoet en groet de meest sexy couples en cowgirls in western style in de speciaal daarvoor ingerichte SDC saloon. Alles geheel in ‘Wild West’ sferen en in een echt western town. De toegang is vanaf 13:00 uur. Alle gasten dienen uiterlijk 18:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk tot Wild West! Be on time……

TOEGANG TOT HET FESTIVAL & AFTERPARTY “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot ‘CHAPS’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:

SEXY WESTERN STYLE (Mag in Lak, Leer, Rubber & Jeans is uiteraard toegestaan!) Geen lingerie! Voor meer info en voorbeelden zie ook: de site van xceptionnel of de site op webnode.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is GEEN kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest!! Ook tijdens het feest zal op de gewenste dresscode gelet worden!

Het is allemaal niet zo moeilijk, ben een beetje creatief!?!

PARKEREN AUTO:

Er is voldoende parkeren mogelijk in de directe omgeving van The Lodge in Gilze.

Het parkeren is niet bewaakt en is gratis. Er zijn verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK & FOOD:

In het lounge gedeelte in een van de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen en er is een kleine kaart voor lekkere hapjes (ook vegetarisch). Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:

Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte!
Reserveer NU nog je lockerbox via de website van Paylogic.
Gewone garderobe is voldoende aanwezig (LET WEL: Op eigen risico)

ROOKBELEID:

Er mag uitsluitend in de outdoor-area’s gerookt worden!

Indien men toch in de indoor-area gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

DRUGSBELEID:

Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is verboden.
Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement. Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden.

Saddle up for some Wild West (erotic) Fun @ the Lodge…

Drive carefully!

Warme groet en tot zaterdag,

Exceptionnel, The Lodge & SDC-hostingteam.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email