Deze party is helaas afgelast, zie deze pagina voor meer informatie.

IBIZA IS KORTER BIJ DAN JE DENKT…!

Soms zijn er van die dagen die je niet wilt missen en zaterdag 30 augustus is er zo eentje; Exceptionnel presenteert dan de 3e ‘Sensual-X-Posure’ uit haar bestaan.
De ‘Ibiza Closing Parties’ starten van begin tot eind september en dan kan het jaar 2014 weer langzaam opgeborgen worden in de stoffen mand. Veel partygangers die onze feesten bij regelmaat bezoeken laten de maand september dan ook niet aan hun voorbij gaan en zijn dan ook massaal te vinden op het zon overgoten partyeiland. Een rede des te meer om in je agenda de laatste zaterdag van augustus te blokken als regelrechte opwarmer! Locatie en Place 2 be is de schitterende Club Eroxx in Balen (BE).

Na twee eerder succesvolle edities wordt ook dit thema er weer eentje waar de vonken vanaf zullen spatten. Met de lekkere Ibiza sound zullen de real house klanken het voor het zeggen hebben, dus een goede 2e reden om deze editie in je agenda te zetten. Bij mooi weer zullen wij vanaf 17:00 uur de deuren openen van de outdoor area in club Eroxx en is het ‘Ibiza gevoel’ korter bij dan je denkt!…

Lekker loungend en genieten van je rosé-tje in de beach-garden van deze mooie club roept dan ook het ultieme zomergevoel bij je op. Duik in het bruisende ‘lifestyle’ uitgaansleven dat Exceptionnel je te bieden heeft en geniet van die onvergetelijke sfeer met hoogstaand entertainment. Top-Deejays die ‘acte de presence’ geven zijn o.a.; Santito – Jose – Tony La Porte – Geronimo – Danco – Phill Da Cunha – Da Freeze en Dennis Christopher.

Een 3e reden is dat de club totaal anders zal worden verbouwd! De belichting, de decoratie, de sound en de videowall geven het gevoel dat je bent aangeland in één van de gezelligste strandtenten van Ibiza.

Misschien wèl de aller belangrijkste reden om dit feest niet te missen is dat je op voorhand weet wat het totaal gaat kosten! Exceptionnel presenteert dan ook voor de eerste keer in haar bestaan een ”All inclusive concept” d.w.z de entree, het entertainment, *alle dranken, walking buffet, BBQ, ijsjes, candy en vers fruit… voor een ongelooflijke totaalprijs van € 69,50 per persoon (*excl. champagne).

Reserveer en betaal je de kaarten vóór 11 juli, dan ontvang je ook nog een dubbel CD gratis en ding je ook nog eens mee om fantastische prijzen te winnen waaronder 5 x 2 vrijkaarten voor een Exceptionnel party naar keuze en een verblijf naar het zonnige Mexico Cancun.

Om deze party te bezoeken zul je helemaal gedressed moeten zijn in ”Full White”. Er worden uitsluitend couples en single dames toegelaten tot ‘Sensual-X-Posure’.

Informeer ook naar onze voordelige packages:

  • HOTEL op basis van double room/ one night, excl. breakfast, party-ticket, shuttle service v.v. (2 personen) € 239,00.
  • HOLIDAY COTTAGE (lang weekend) op basis van 4 pers./ three nights, excl. breakfast, party-ticket, shuttle service v.v. (4 personen) *€ 567,00
    *= v.a. prijs excl. reserveringskosten, beschikbaarheid, schoonmaakkosten, toeristentax, borg e.d.

Al 8 jaar lang zorgt Exceptionnel voor die ene zaterdag in de maand augustus die jij zeker niet wilt en mag missen.

OPGELET: Daar dit een all-inclusive concept betreft zijn overige acties niet van toepassing/ mogelijk!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email