The Summer Closing Party On the Beach! Stripped Dirty Disco omgedoopt naar ‘Pimp It Up’

ZATERDAG 27 SEPTEMBER 2014 – BEACHCLUB VIEW, ROCKANJE (NL)

Disco is officially back and It’s hotter than you ever imagined…
A must-see interactive fun experience. A Pimp It Up Party with the Best Soul-, Funk-, Disco- and Dance Classics combined with a Lot Of Flavour House Music.

Op veler verzoek en met name het geloof in succes neemt VDH Events het voortouw om samen met Beachclub View en Exceptionnel ‘het’ Disco feest der feesten nieuw leven in te blazen met een geheel nieuwe sound!

Op zaterdag 27 september wordt Beachclub View in Rockanje omgebouwd tot de grootste stranddiscotheek van Nederland. Deze eerste editie heeft als doel om uit te groeien naar een mega spektakel dat zijn weerga niet kent en twee keer per jaar zal plaats vinden op het strand!

Wat gaat er gebeuren dan?…De muziek tijdens “Pimp It Up” is grotendeels gebaseerd op House muziek gecombineerd met materiaal van the 70′s, 80′s and 90′s. Vette ‘House’ music is de rode draad in retro stijl ‘a la Studio 54′. We all going ‘Back in time’ worden de herkenbare disco-, soul-, funk en dance classics op een unieke manier gemixt in de huidige house stijl. Nummers van o.a. Rick James, Earth Wind & Fire, Kool and the Gang, Michael Jackson, Rose Royce, Johnny Guitar Watson, Gloria Gaynor, Prince, The Commodores, Al Jarreau, The Jackson 5, Kc & the Sunshine Band, James Brown en ga zo maar nog effe door zullen ruimschoots aan bod komen!…

Binnen dit geheel nieuwe party concept vinden we vooral uptempo tracks met lekkere house beats mixed met o.a, dirty disco en classics. Het gaat hierbij om eigen materiaal (vers) en remixen van de vaste Pimp It Up residents and guest deejay’s. Verder zal de party gecompleteerd worden met tal van diverse smaakvolle retro en vintage shows die natuurlijk niet mogen ontbreken! Noteer deze sexy mega-party met een vette stift in je persoonlijke agenda, niet alleen vanwege de superlekkere groovy funkende dance classics in een house jasje, maar ook omdat het tot in de perfectie is gemixed en gepresenteerd zal worden. En vooral omdat het je verlangen naar dat nostalgische gevoel van zoveel jaren geleden volledig zal bevredigen!

De e-tickets kosten € 29,99 en zijn te koop via de website van Pimp It Up bij o.a., Paylogictickets en de Primera stores.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email