Iedere beslissing van Exceptionnel bezit de pretentie van doordachtzaamheid!

Echter moeten wij een eerdere berichtgeving noodgedwongen herzien, nl;

”Single SDC Cowboys allowed”. Er waren heel veel aanvragen door de jaren heen, en met name was de vraag voor het Chaps festival of je als koppel voor een keertje de ‘huisvriend’ mocht meenemen naar dit evenement?

Het Chaps festival leek ons ‘het’ ideale evenement om dit als ”Try-out” een keertje te proberen! Bij plaatsing van bovengenoemd bericht bleek dit al snel op heel veel verzet te stuiten van gasten die prefereren om alleen koppels en single dames toe te laten en géén single mannen; Het strenge en consequente beleid van de afgelopen jaren is één van de beweegreden dat deze koppels en single dames net de keuze maken voor Exceptionnel, zo bleek….

Wij hebben daarom dan ook een weloverwogen beslissing genomen om het bericht te herzien en ons beleid te handhaven zoals vanouds om uitsluitend koppels en single dames toe te laten op de feesten van Exceptionnel. Onze excuses voor dit ongemak en verwarring, wij hopen op jullie begrip!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email