… a Night of Provocative Exploration of Eroticism.

3 Sounds & 3 Massive Dance zones in the Middle of Earth.

Zaterdag 1 november vindt voor de eerste keer een extravagante en bijzonder fetish-fantasy evenement plaats vinden in de grotten van Valkenburg. Fetishionistas en kinky party lovers vanuit het hele land zullen op 1 november dan ook in hun mooiste en opwindendste outfits in de Caves verschijnen om samen met meer dan 1.000 gelijkgestemde bezoekers een onvergetelijke nacht te beleven op ruim 50 meter ondergronds.

Cave bezoekers van de reguliere Exceptionnel parties weten inmiddels dat de grotten verbazingwekkend en spectaculair zijn en zeker een top lokatie is voor een dergelijk nieuw evenement met Fetish Gloss.

De betekenis van het woord ‘fetish’ is bij de meesten onder ons wel duidelijk en met ‘gloss’ trachten wij een nog exclusiever en stijlvoller kinky-feest te organiseren! Met een geweldige invulling aan shows, entertainment en aankleding van de ruimtes trachten wij het verschil te maken. Het basis principe is toegankelijker en voor beginners zal Fetish Gloss een mooie opstap zijn naar de meest gerespecteerde fetish evenementen die ons land rijk zijn!

Een meedogenloze doorbitch zal als bewaker van de dresscode tijdens Fetish Gloss streng toezien! De strenge dresscode vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer in ”the middle of earth”. ‘The decision of the Bitch is offcourse Final’; dus geen dresscode betekent geen toegang tot het evenement. Met deze eerste editie zal er ook in de verschillende area’s gecontroleerd worden.
De dresscode is; latex, rubber, leer, burlesque, uniform, pvc en fetish glamour.

In elke ruimte, met ieder een eigen invulling, laten een flink aantal top DJ’s hun sound ten gehore brengen, gedurende deze zinnenprikkelende avond.
Deep House, Deep Progressive (Old style), Techno en Melodic Techno zullen de hele avond/ nacht centraal staan. Namen als Randy Katana, Isis, Marcella, Danco, Gai Barone, Nico Parisi, Santito, Salvador Deep, Jose, Da Freeze, Geronimo en Rick Roblinski zullen met hun sound zorgen voor een ‘Fetishm Orgasm’!

Met deze eerste editie zal het aan de muziek en de shows niet liggen om een super sfeer te creëren. Dit feest in de grotten moet je zeker in je leven een keer meegemaakt hebben. Het is een spannend, sexy, bizar en onvergetelijk feest. Tickets zijn o.a. te koop bij speciale fetish voorverkoopadressen in Nederland en Paylogic. Tickets kosten € 42,50 per persoon. Hotel-arrangementen zijn te boeken via info@xceptionnel.eu. Meer info zie binnenkort op de speciale site van: www.fetishgloss.com en deze site.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email