‘Exceptionnel-Dream’ The White Edition
La Caverne de Geulhem – Wolfsdriesweg 8a – 6325 PM Berg & Terblijt
Toegang: 20:30 uur – Deuren sluiten: 23:00 uur – Einde + 3:30uur


Infobrief van: Exceptionnel,
Aan: Alle gasten ‘Exceptionnel-Dream’ 22.03.2014

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke cave party ‘Exceptionnel-Dream’ voor de 8e keer te boek laten gaan als ‘The Cave Party of the Year 2014’.

HOTEL ARRANGEMENT:
Gasten die via Exceptionnel een hotel-arrangement hebben geboekt, kunnen vanaf 15:00 uur inchecken bij hotel Vue des Montagnes (Wolfsdriesweg 7- 6325 PM- Berg & Terblijt). Parkeergelegenheid is voldoende naast het hotel. Bij het inchecken ontvangen jullie een enveloppe met daarin jullie toegangsbewijzen voor de party ‘Exceptionnel Dream’ . Tijdens het inchecken dien je het bevestigingsformulier aan de baliemedewerkster te overhandigen!

Let wel: Alle hotels mbt onze arrangementen, kunnen bij inchecken een borg van + € 150,00 vragen. Uiteraard ontvangen jullie deze borg, mits de kamer correct wordt achtergelaten, retour bij uitchecken.

Ontbijt is zondag mogelijk tussen 10:00 en 12.00 uur. Voor overige vragen kunnen jullie terecht bij de receptie.

DE PARTY ‘EXCEPTIONNEL-DREAM’:
De party ‘Exceptionnel-Dream’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne de Geulhem, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 20:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 23:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……

TOEGANG TOT DE PARTY “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Exceptionnel-Dream’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:
‘Full White’ (eventueel met een vleugje zilver of goud) ; Sexy & Stylish witte uitgaanskleding,. GEEN LINGERIE en/of ontblote bovenlichamen!! NO JEANS AND NO SNEAKERS!! Uiteraard is een nette witte jeans wel toegestaan. De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid (75%), dus het is raadzaam wat extra kleren mee te nemen of je te voorzien van luchtige kleding! Zorg dat je voldoende drinkt om uitdrogen te voorkomen. De temperatuur in de grotten is constant en lekker aangenaam en zal rond de 22°C bedragen (zomer en winter)!
Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is GEEN kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt geen toegang tot het feest!! Ook tijdens het feest zal op de gewenste dresscode gelet worden!

PARKEREN AUTO:
Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne de Geulhem.
Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 gratis. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:
In het lounge gedeelte vlak voor de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 25,00 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash!
LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:
Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van Paylogic: http://www.xceptionnel.eu/redirect/tickets/90518

SHUTTLE SERVICE:
Wil je gebruik maken van de shuttle service vanaf diverse hotels in Maastricht eo bel dan vandaag nog met Citytax tel 045- 542 42 42 en reserveer tijdig je taxicab.

ROOKBELEID:
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte buiten de Caverne.
Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

DRUGSBELEID
Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement Exceptionnel-Dream.
Bij dit evenement zal er streng gecontroleerd worden door de security en politie. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Wij hanteren het zero-tolerance beleid!!

CU @ the Caves…..drive carefully?

Warme groet,
Nic, Britt & Exceptionnel Team.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email