Exceptionnel & SDC Media proudly present in association with the Lodge

CHAPS ‘Saddle Up for some Wild West Fun’

Zaterdag 28 juni 2014 gaat het gebeuren! Met het festival ”CHAPS” gaat er dan een echt nieuw waardig ‘erotisch’ thema feest neergezet worden, verdeeld over drie area’s in een werkelijk verbluffende evenementenlocatie. Het Western extravaganza vindt plaats in één van de meest klassieke locaties in het Brabantse Gilze (nabij Breda) genaamd ”THE LODGE”. Ontmoet en groet de meest sexy couples en cowgirls in western style in de speciaal daarvoor ingerichte SDC saloon. Alles geheel in ‘Wild West’ sferen zul je je wanen in een echt western town gecombineerd met de modernste technieken van nu op het gebied van de mooie visuals en sounds.

Met een weldoordachte strategie is er voor gekozen om een line-up te verzamelen waarbij iedereen in zijn behoeften wordt voorzien. Verdeeld over de area’s heb je de hele dag en beginnende nacht alle keus uit verschillende muziekstijlen om even goed los te gaan! De programmering van het erotic western dance event ”CHAPS” presenteert ‘The best gunners behind the booth’ met o.a.; DJ Jean, Santito, Jose, Renji, Artento Divini, MEM, Salvador Deep, Duncan’s Lab, Eric van Kleef, Rick Roblinski, Tony da Groove, Divini Warning, Da Freeze, Danco, Geronimo, Cor Forman, Lady Saxalott, Row Sunshine and the one and only Gold Digger MC Lou E.

Wil jij deze rodeo van muziek ervaren in ‘Wild West’ sferen en de zomer beginnen met een knaller? Met een keur aan dj’s, acteurs, live performers en een volwaardige western decoratie zullen de bezoekers doen wanen in de tijd van saloons, gun duels en het wilde westen. Coyote Ugly’s op de bar, wijze indianen, dansende cancangirls en duellerende cowboys staan garant voor een waar ‘Wilde Westen festijn’. De organisatie meent een ijzersterke line-up neer te zetten voor een hele dag en beginnende nacht voor een smakelijke prijs.

Bij het betreden van de area’s zal je je verbazen om de inrichting. Je waant je echt in een periode van 200 jaar terug. Wij garanderen dat dat een extra vibe aan dit festival zal geven. Het Exceptionnel publiek bestaat uit een vaste schare fans, en elk feest wordt aangevuld met nieuwe, lekker in hun vel zittende partyminded lifestyle people. Juist die intimiteit maakt het samen met de locatie de moeite waard om naar ”The Lodge” af te reizen, per vliegtuig, auto, koets of als jij dat wilt, per paard. Wie de organisatoren kent weet dat zij weer een heerlijk feest neer gaan zetten, zich altijd inspannend om het iedereen naar de zin te maken. De dresscode is sexy western style, laat je eigen creativiteit de vrije loop (lak, leer, rubber, jeans)!

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd met een overheerlijke TexMex BBQ. The choice is truly yours! Je kan online je kaarten kopen via deze pagina en de bekende vvk adressen van Exceptionnel. Het festival ticket kost in de voorverkoop € 35,00 en incl. afterparty zijn de kosten € 40,00. Combiticket incl. hotel en shuttle service kunnen uiteraard ook geboekt worden! Dit kun je rechtstreeks regelen via de met ons samenwerkende hotels:

Mailings over Chaps:

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email