Club Eroxx gelegen naast Lido de Paris op de hoek Avenue des Champs-Elysees/ Rue des Bart Leysen is voor een dag één van de beroemdste clubs ter wereld.

Op zaterdag 10 mei strijkt Exceptionnel weer neer in Balen, waar het nachtleven nippend van champagne onder een glimmende loep gelegd wordt.
Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt, een ondeugende area die alle extra’s biedt zoals momenteel alleen het Parijse notorious Pigalle Place kent en met peep shows, strip clubs, cabarets en danseressen die samen met jou de show stelen. Op een elegant niveau, waarbij Club Eroxx in Balen als perfecte thuishaven de lancering van ‘Paris Chic’ compleet maakt.

The Story
Gracieus plaatst ze haar ene zwarte pump voor de andere; op de rood fluwelen loper, die geraffineerd alleen voor haar uitgerold lijkt te zijn. Ze knikt beleefd naar de mensen om haar heen, terwijl ze zich in sierlijke stappen richting de ingang voort beweegt. Daar staat hij op haar te wachten; charmant in zijn pak, waarbij hij nonchalant en goed getimed zijn jas open knoopt zodra zij in zijn vizier komt. Stijlvol begroeten ze elkaar en haakt ze haar arm in de zijne, waarna hij haar naar binnen begeleidt. Verwelkomd met een glas champagne begeven ze zich richting dansvloer. Ze kijken elkaar aan en voelen de magie meester van zich maken. Vanavond maakt Paris Chic van hen het gracieuze middelpunt…

De ambiance tovert een glimlach op ieders gezicht, de warme sound laat het hart sneller kloppen op de maat van fine house tunes en de stijlvolle sexy dresscode maakt van alle aanwezigen een onmisbare schakel van deze Luxury Nightlife.
Of het nu voortkomt uit hete avonden in Saint Tropez of in een sexy club uit het Parijse nachtleven; de beleving reikt mijlenver en zal ook Balen onderdompelen in luxe. Exceptionnel blijft vooruitstrevend en opent haar poorten voor wie kwaliteit nastreeft, een wereldse haute-couture stijl eigen maakt en voor wie de mindstate van een stoute jetsetter durft te ontplooien.
Paris Chic; thuis in de beleving van Luxury Nightlife.

The sound
Betreed de rode loper, klink je glas met oude/nieuwe/potentiële lifestylers en laat je als vanzelf bewegen richting de dansvloer. Kijk je ogen uit als de danseressen stijlvol hun shows inzetten maar schroom niet om ook je eigen lichaam op de sets van ”Les Paris Chic”  deejays te bewegen. Waan je door de sound van maar liefst 5 top deejays die je richting climax zullen begeleiden!
(Dj’s: Santito, Jose, Da Freeze, Phill da Cunha en Danco)

Dress code
De kleding voor de dames is bijzonder stijlvol maar moet wèl een ondeugend en sexy uitstraling hebben.  Voorzichtig en stap voor stap is ”Burlesque” de beste keuze om ‘femme fatale’ te zijn…..of als ‘Madame Pigalle’ die in oogverblindende  lingerie het middelpunt  wil vormen als stripster tijdens Paris Chic.

Mannen in gevaarlijke mafia look ‘a la Al Capone’ die club Eroxx voor gure types die “Bonheur” van het onvervalste Franse thema feest met de mooie Bluebell meisjes en de elegante “boy dancers” moet beschermen.

Tickets
Kosten voor deze onvervalste ‘High Life Party’ bedragen € 37,50 per persoon incl. welkomstdrankje. De online ticket verkoop is gestopt, er zijn wel nog tickets beschikbaar aan de avondkassa.

Aanvang ‘Paris Chic’ is klokslag 20:30uur en zal duren tot het vroege uurtje 4.
Adres: Club Eroxx, Bart Leysenlaan 20 te Balen (BE)

LET OP: Wij kunnen maar maximaal 400 gasten toelaten voor dit feest, dus wees tijdig met reserveren! VOL=VOL

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email