BELANGRIJKE INFORMATIE

‘A FABULOUS CHRISTMAS’ 14.12.13

‘A Fabulous Christmas’ – Le Cirq – Gr.Elisabethln 1 – 2320 Hoogstraten (BE)

Aanvang: 20:30uur – Einde + 04:30uur


Infobrief van             : Exceptionnel,

Aan                            : Alle gasten ‘A Fabulous Christmas’ Saturday Dec 14, 2013


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere kerst feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke 5e ‘Kerst-editie’ te boek laten gaan als een waardige afsluiter van 2013.

HOTEL ARRANGEMENT:

Gasten die via Exceptionnel een hotel-arrangement hebben geboekt, kunnen vanaf 14:00 uur inchecken bij hotel Amrath Hazeldonk (grensovergang Breda/ Antwerpen) A16, E19   Hazeldonk-Oost 99 – 4836 LB Breda (NL). Bij het inchecken ontvangen jullie een enveloppe met daarin jullie toegangsbewijzen voor de party ‘A Fabulous Christmas’ en 2 taxi-vouchers p.p.

Gelieve jullie hotel-bevestiging uitprinten en inleveren bij inchecken. Uiteraard dien je geldige id bij je te hebben, hier kan om gevraagd worden. Arrangement incl. late checkout tot 12:00 uur. Extra late checkout kan tot 17:00uur, tegen een gering bijbetaling van € 20,00 per kamer! Het ontbijt is niet in de prijs inbegrepen. Het is mogelijk voor de late party-gangers meteen aan te schuiven aan de ontbijt tafel van 5:30 -11:00 uur.

SHUTTLE SERVICE VANAF HOTEL AMRATH HAZELDONK:

Er rijden op gepaste tijden shuttle busjes vanaf het Amrath Hazeldonk Hotel richting Le Cirq te Hoogstraten (heenreis) om 20:00uur, 20:45uur en 21:30uur. De shuttle busjes rijden terug vanaf 2:30 – 3:30 – 4:45uur direct na afloop van het evenement!

DE PARTY ‘A Fabulous Chrismas’:

De party ‘A Fabulous Christmas’ wordt gehouden in het prachtig historische filmtheater van Hoogstraten, Gr.Elisabethlaan 1. De toegang is vanaf 20:15uur, aanvang 20:30uur en einde van het feest is + 4:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:30uur binnen te zijn, daarna sluiten alle deuren en en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……Tot 21:30uur ontvangt u van ons een welkomstdrankje van ”Black & Bianco”. Tevens zullen de winnaars van Skyball Casino Royal de prijzen in ontvangst kunnen nemen! Daarbij verloten wij ook nog eens 5 x 2 entree kaarten die willekeurig in de lockerboxen verdeeld zullen worden….., dus reden genoeg om daadwerkelijk aanwezig te zijn en je nu te verzekeren van een lockerbox!

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘A Fabulous Christmas’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:

De gewenste dresscode is natuurlijk een sexy kerst-outfitje. Echter door de grote vraag voor dit feest wordt ook stijlvolle sexy kleding toegestaan (geen lingerie). En in de kleuren: Rood – Wit – Zwart – Zilver of Goud of een combinatie van. NO JEANS AND NO SNEAKERS!!

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de website www.xceptionnel.eu

PARKEREN AUTO:

Er is beperkt parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het Theater Le Cirq, of in de directe omgeving van de locatie.

DRANK:

Achter de entree van de party-locatie ‘Le Cirq’ is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaarten weer kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle soorten drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Een consumptie-kaart kost € 25,00 en is voorzien van 10 coins. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > De overgebleven coins op de consumptie-kaart kunnen direct na afloop van het evenement ingewisseld worden tegen a contanten!

LOCKERS:

Voor dit speciaal evenement hebben wij een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van www.paylogictickets.nl. Er is tevens een ”kleine garderobe” aanwezig op de locatie!

ROOKBELEID:

Helaas mag in België óók niet meer gerookt worden in de party-area. Voor de rokers proberen wij een gepaste ruimte te maken met een verwarmde buiten-tent. Echter willen wij een statement maken met het volgende; Jointjes zijn ten strengste verboden in België, indien men toch denkt een pret-sigaret te kunnen roken dan word je bij constatering zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier zeer streng op gecontroleerd worden! Indien hierdoor het feest voortijdig wordt afgebroken door de lokale overheid of lokatiehouder zal de schade op degene verhaald worden die de regel heeft overtreden!

BUBBEL-BAR BLACK & BIANCO:

Om je party zo aangenaam mogelijk te laten verlopen schenken wij bubbels.

Onze bubbelgirls wijzen je met alle plezier op de veiligheidsvoorschriften, maar staat niet voor de gevolgen in, als je onze Prosecco’s, Sparklings en Champagne hebt geproefd.

We hope you will enjoy the Fabulous Christmas party and see you at the bubbelbar van Black & Bianco   www.blackandbianco.com

Be on time but …..drive carefully!

Met vriendelijke groet,

Nic en Britt (Exceptionnel)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email