‘Skyball, Sleep Another Day”

Monastery Damiaan – Pater Damiaanstr 38 – Simpelveld (The Netherlands)

Toegang: 20:30 uur – Deuren sluiten: 22:30 uur – Einde + 4:45uur


Infobrief van : Exceptionnel,
Aan : Alle gasten ‘Skyball’ 09.11.2013


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke James Bond party ‘Skyball’ voor de 1ste keer te boek laten gaan als ‘The Best James Bond Party ever’ !

DE PARTY ‘SKYBALL’:
De party ‘Skyball’ wordt gehouden in het oude klooster van Pater Damiaan, in het Zuid-Limburgse Simpelveld gelegen direkt aan het Miljoenenlijntje van de NS Spoorwegen (Nabij Kerkrade/ Heerlen). De toegang is vanaf 20:30 uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:30uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten van het klooster en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……MI 6 OUT!!

TOEGANG TOT DE PARTY “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Skyball’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:
Dresscode is Shique maar wel sexy’, Heren in stijlvolle kostuum, Black Tie, nette broek met hemd, colbert etc….als het maar stijlvol is! Het is immers een James Bond party. Dressed to Kill
Dames het liefst in een cocktail jurk, avond jurk (lang of kort) als het maar sexy is! Een mooi damespakje is ook toegestaan, maar dan met een stijlvolle hoed. ABSOLUUT GEEN LINGERIE en ontblote bovenlichamen!! NO JEANS AND NO SNEAKERS!!
Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd en heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

PARKEREN AUTO:
Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van het klooster Damiaan.
Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 (voorkant) en P2 (achterkant) en is gratis.
Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

TICKETS:
Skyball is bijna uitverkocht! Er zijn alleen nog enkele reguliere kaarten te verkrijgen aan de avondkassa a € 62,50 per persoon! UPGRADEN is niet meer mogelijk!!

SHUTTLE SERVICE SKYBALL TRAIN: (BRONZE TICKET + GOLD TICKET)
Heb je een overnachting geboekt in Hotel van der Valk Heerlen of het Golden Tulip Parkstad in Kerkrade, en wil je gebruik maken van de Shuttle Service met de trein dan kun je de bijgesloten twee vouchers inleveren bij de chauffeur van de bus! De shuttle bus voor de treinreis vertrekt vanaf hotel Van der Valk exact om 19:15 uur. Golden Tulip Parkstad om 19:30 uur. Klooster Damiaan om 19:30 uur. Vertrek aan voorzijde hoofdingang van uw hotel. Hotel gasten van Damiaan s.v.p.verzamelen bij spoortunnel. Uitsluitend tickets (zonder hotel) Bronze en Gold ook verzamelen bij Klooster Damiaan. Vervolgens rijden we naar station Valkenburg met aankomst rond 20:00 uur. Er is ontvangst met het favoriete Bond drankje in het oudste station van Nederland. Om 20:30uur vertrekt de trein richting de party venue van MI 6 in klooster Damiaan. De treinreis duurt ongeveer 1 uur en DJ Geronimo zal jullie lekker opwarmen en met smaakvol Bond entertainment!
Je hebt 2 vouchers per persoon nodig (heenreis naar Valkenburg, terugreis van venue naar hotel). Treinreizigers ontvangen ook nog een treinticket voor de enkele reis!

SHUTTLE SERVICE SKYBALL NAAR PARTY VENUE: (REGULAR TICKET + SILVER TICKET)
Heb je een overnachting geboekt in Hotel van der Valk Heerlen of het Golden Tulip Parkstad in Kerkrade, en wil je gebruik maken van de Shuttle Service naar de Venue Damiaan dan kun je de bijgesloten twee vouchers inleveren bij de chauffeur van de bus! De shuttle bus naar de venue vertrekt vanaf hotel Van der Valk exact om 21:00 uur. Golden Tulip Parkstad om 21:15 uur. Klooster Damiaan aankomst is dan om 21:30 uur. Vertrek vanaf voorzijde hoofdingang van uw hotel.

DRANK:
In het lounge gedeelte vlak voor de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 27,50 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:
Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van www.skyaballparty.com. Er is ook onbewaakte garderobe aanwezig! Waardevolle spullen kun je het beste in de auto laten…..

ROOKBELEID:
Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in het Klooster. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

DRUGSBELEID
Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement Skyball.
Bij dit evenement zal gecontroleerd worden door de security. Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden. Exceptionnel hanteert het zero-tolerance beleid.

CU @ Skyball…..drive carefully?

Met vriendelijke groet,
Nic, Britt & Exceptionnel Team.

Let op: Hotelgasten van Golden Tulip Parkstad adviseren wij om tijdig aanwezig te zijn i.v.m. de thuiswedstrijd van Roda JC – Go Ahead Eagels. Deze wedstrijd begint om 18:45 uur.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email