Beste heren deejay’s

Mijn naam is Jos Klaster tevens DJ JOSE. Na inmiddels meer dan 3 jaar te draaien voor Nic en Britt van Exceptionnel is na overleg besloten dat ik mij ga richten op het boeken en plannen van de DJ’s voor de aanstaande en nog te plannen feesten. Mede omdat de sound van Exceptionnel gaat switchen naar meer warmte, sfeer gecombineerd met energie en herkenning en mijn 30 jaar ervaring als DJ is dat voor mij een geweldige uitdaging. Naast de muziek en de opbouw van de avond/nacht ga ik mij mee bezig houden met de opbouw van de DJ-booth, de werkhoogte van de apparatuur als tevens de opstelling van de monitoren etc etc.

Exceptionnel staat open voor nieuw talent of oude rotten in het DJ-vak om mogelijk mee in de toekomst samen te werken. Mocht jij je geroepen voelen om jezelf kenbaar als DJ te maken, man of vrouw, dan mag je een Soundcloud-link of Mixcloud-link sturen naar :
jos@xceptionnel.eu

Geen We Transfer of You Send It link aub.

Uiteraard zal ik zelf ook mijn sets draaien op de avond ;-)

Tot snel op Exceptionnel…

Jos(e)

DJ JOSE | Jos Klaster

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email