Chique Unique NYE omgedoopt tot ”ANYEXCUSE”

De zomer is bijna voorbij en het aftellen is alweer begonnen naar de avond waar iedereen nu al halsreikend naar uitkijkt…..NYE! Met een geheel nieuwe naam voor onze NYE heeft Exceptionnel een locatie gevonden die nog beter aan de eisen van het evenement voldoet. Op een wèl heel bijzondere locatie de ‘Skyloft Rooftop bar’ van het Golden Tulip hotel en eredivisieclub Roda JC. Op de bovenste verdieping ver boven het stadion uit wordt een volwaardig dance walhalla getoverd. Op dinsdag 31 december zullen de ‘beats en basses’ de boventoon voeren boven het gejuich van voetbalsupporters!

De vraag naar arrangementen incl. hotelovernachting waren dermate groot dat wij gekozen hebben om dit feest in een bijzonder hotel te laten plaatsvinden! Met ruimte voor voldoende slaapplaatsen en live optredens en een intiemere setting zal dinsdag 31 december de eerste editie van ANYEXCUSE in de Kerkraadse hotspot plaatsvinden.

Exceptionnel slaat niet alleen met de locatie een nieuwe weg in, maar ook met een geheel vernieuwde sound! Exceptionnel weet als geen ander wat er gedraaid moet worden om de vrouwvriendelijke sfeer van erotisch geladen feesten de boventoon te laten voeren. Een goede man/vrouw verhouding, een uitstekende sfeer en de vrouwen die tijdens elke editie in de watten worden gelegd; that’s what Exceptionnel is all about! Twee dance area’s en een lounge area met aan de ene kant zicht op het speelveld van de thuisclub en aan de andere kant een mooie view over de skyline van de Belgische Ardennen en Duitse Eifel.

Met ”Trance, Deep House, Progressive, Club en Feelgood Music” zullen deejay’s als; SANTITO, JOSÉ, ENERGY, DA FREEZE, TONY DA GROOVE, COR FORMAN, DANCO, RICK ROBLINSKI, LADY SAXALOTT & Guest DJ voor het nodige vuurwerk zorgen. Ook op visueel vlak zal ANYEXCUSE haar bezoekers op hun wenken bedienen. Verwacht spetterende VJ- en laser shows die verwerkt zijn in een thematisch decor en sexy entertainment op zowel het podium als in de lucht.

Naast dit muzikaal geweld zal er weer goed worden gezorgd voor de inwendige mens. Moët & Chandon verzorgt de bubbels, Da Angelo maakt weer de overheerlijkste cocktails en Italiaanse hapjes daarnaast ontbreken de oliebollen uiteraard niet.

Kosten voor dit spetterend NYE bedragen € 49,00 per persoon incl. entertainment, vuurwerkshow, 12 o’clock champagne, vers fruit en ijs, goodybag etc. Wil je er ook nog een hotelkamer bij dan ben je voor totaal € 99,00 de eigenaar voor 1 nacht! De voorverkoop start vrijdag 20 september a.s. om 19:00uur. Er zullen maximaal 400 kaarten verkocht worden via de bekende voorverkoop kanalen… Voor meer informatie en boekingen van hotelarrangementen kun je zoals gewoonlijk terecht via een email naar info@xceptionnel.eu.

Meer info volgt snel via www.xceptionnel.eu m.b.t. de Nanny McPhee child care area, of informeer telefonisch naar de mogelijkheden!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email