Welkom bij ”De Italiaanse Sunset Chill” op het prachtige dakterras van ‘Da Angelo’ op de 5e verdieping van het Golden Tulip Parkstad Hotel in Kerkrade. ‘DE’ ideale plek om nieuwe vrienden te ontmoeten en te ontspannen tijdens de namiddag. Genieten van heerlijke hapjes, bereid met lekkerste Italiaanse kwaliteitsproducten. Pittige kaas, fijne salami en knapperige salade van traditionele boeren voldoen aan de kleine trek. Geniet van de beste zonsondergang over de Nederlandse, Duitse en Belgische skyline.

‘s avonds wordt de Italian Summer Lounge Bar getransformeert in een hippe cocktailbar met heerlijke en verfrissende cocktails. Wij verwachten je in een ontspannen en gezellige sfeer. Sexy dansers en uitstekende deejays zoals Santito, José, Lady Saxalott en Da Freeze spinnen de beste Ibiza vibrations, progressive en lekkere lounge muziek.

Eerste kick-off party is zondag 1 september van 14:00 uur tot 23:30 uur. Entree voor iedereen!
Prijs €10,00 per persoon excl.bespreekkosten. Reserveren aanbevolen via: info@italiansunset.nl met als onderwerp: voorbehoud Italiaanse Sunset Chill.

Dresscode: lekker casual, maar vooral sexy… Er zijn géén lockers aanwezig!

Voor hotelreserveringen neem dan direct contact op ‘Golden Tulip Parkstad’ hotel, Adres: Roda JC Ring 59 – 6466 NA Kerkrade (in de buurt van Aken, Maastricht, Heerlen). Telefoon: +31- (0) 45-5436470. Wees u ervan bewust: Nieuw concept – entree voor iedereen, met een knipoog naar erotiek.

Kijk voor meer informatie op de dedicated website http://www.italiansunset.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email