Een verrassend en veelzijdig heden met Exceptionnel-Dream
in het binnenste der aarde over drie dance-area’s

Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en in een
absoluut unieke omgeving die je raakt…!

Exceptionnel-Dream ‘The White Edition’
Saturday September 28th, 2013
La Caverne de Geulhem (The Caves)
Berg en Terblijt

(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

In welke andere provincie is de omgeving en sfeer gezelliger en mooier dan in het Bourgondisch Limburg? De weekenden in Zuid-Limburg vragen om iets speciaals, even er tussen uit met je beste vrienden en bekenden, in het toch al zo drukke leven. Je laten verwennen met een knipoog richting natuur met een vleugje erotiek. In het weekend is Valkenburg en Maastricht dubbel gezellig.
Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. Het historische mergeldorp even ten noorden van Maastricht met tal van vele verborgen schoonheden en een adembenemende natuur, wordt ook wel de parel van het mergelland genoemd. Tijdens een stijle klim met uitzicht over de vallei ‘Ingendael’ kom je vervolgens in de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergelgrotten van Berg en Terblijt. De party Exceptionnel-Dream zul je doorbrengen in een unieke sfeer in het grottenstelsel met meer dan 4.000 fonkelende kaarsen.
Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area met champagne bar en chocolade fontein.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang en er zijn al ruim 50% van de kaarten verkocht! De hotel-arrangementen van Exceptionnel zijn exclusief te boeken via info@xceptionnel.eu ! Dit is dus echt je allerlaatste kans om tegenover de Cave een slaapplaats te bemachtigen! Exceptionnel toverd een strakke line-up in de Exceptionnel area met o.a.; Santito, MEM, Renji, Mathon en José. Met trots presenteren wij collega partner en host voor die avond ‘Corto Dimanche’ met: Tony da Groove, Cor Forman, Lady Saxalott en Gianny S. En natuurlijk onze belgische collega Fabulous Vibes met o.a; Danco, Phill da Cunha, Joeri La Rocca en Neon. Tickets kosten € 45,00 en zijn te bestellen bij Paylogictickets.nl, Primera stores en de FRS (Free Record Shops) in België.
In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!

Dresscode is volledig sexy wit met een klein vleugje zilver of goud. Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 100 single dames die zich aanmelden hebben gratis toegang tot de party. We will see you at the cave!

Voor de grote hotels in de directe omgeving wordt wederom een shuttle service geregeld tegen een kleine vergoeding! De hotels die hiervoor in aanmerking komen zijn in Maastricht zoals > Van der Valk, Golden Tulip Apple Park en het NH hotel.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email