BELANGRIJKE INFORMATIE MBT EXCEPTIONNEL-DREAM


‘Exceptionnel-Dream’ The Black Edition

La Caverne de Geulhem – Wolfsdriesweg 8a – 6325 PM Berg & Terblijt

Toegang: 19:15 uur – Aanvang: 19:30uur – Deuren sluiten: 22:00 uur – Einde + 3:00uur


CHECK THE SKY-TRACER @ THE CAVES! YOU CAN SEE IT FROM FAR!


Infobrief van : Exceptionnel,

Aan : Alle gasten ‘Exceptionnel-Dream’ 06.04.2013
Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke cave party ‘Exceptionnel-Dream’ voor de 6e keer te boek laten gaan als ‘One of the Best Parties of the Year 2013’.
DE PARTY ‘EXCEPTIONNEL-DREAM’:

De party ‘Exceptionnel-Dream’ wordt gehouden in de Caves, 50 meter ondergronds in de prachtig versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt van La Caverne de Geulhem, Wolfsdriesweg 8a te Berg en Terblijt (Nabij Valkenburg/ Maastricht). De toegang is vanaf 19:15uur, aanvang 19:30uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time……

TOEGANG TOT DE PARTY “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘Exceptionnel-Dream’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

Het evenement is al vier weken uitverkocht en er zijn GEEN kaarten meer te krijgen aan de avondkassa!

DRESSCODE:

‘Black en nog eens Black’ ,sexy zwarte uitgaanskleding, latex, leer of rubber (mag met een vleugje van andere kleur) ABSOLUUT GEEN LINGERIE en ontblote bovenlichamen!! NO JEANS AND NO SNEAKERS!! De ‘caves’ staan bekend om hun hoge luchtvochtigheid (75%), dus het is raadzaam wat extra kleren mee te nemen of je te voorzien van luchtige kleding! De temperatuur in de grotten is lekker aangenaam en zal rond de 22°C bedragen! Zorg dat je voldoende drinkt om uitdrogen te voorkomen.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Er is GEEN kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

PARKEREN AUTO:

Er is beperkt parkeren mogelijk in de directe omgeving van La Caverne de Geulhem.

Het parkeren is niet bewaakt en is voor parkeerplaats P1 en P2 gratis. Voor parkeerplaats P3 dient € 5,00 betaald te worden. Vanaf P3 (Adelante) rijden shuttle busjes gratis op- neer vanaf 19:30 tot 21:30 uur, en beperkte uren na afloop van het feest. Er zijn voldoende parkeerwachters en verkeersregelaars aanwezig die alles in goede banen zullen leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen! Fout geparkeerde auto’s worden zonder pardon afgesleept en de daaraan verbonden kosten zijn voor de bestuurder.

DRANK:

In het lounge gedeelte vlak voor de party-area’s is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaart van Exceptionnel kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle gangbare drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! De consumptie-kaart kost € 27,50 p/stuk. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het is direkt na het feest mogelijk om resterende coins die niet gebruikt zijn op de consumptie-kaart in te wisselen tegen a contanten!

LOCKERS:

Voor dit speciaal evenement hebben wij wederom een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van Paylogic:

http://www.xceptionnel.eu/redirect/tickets/39535

ROOKBELEID:

Er mag ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte buiten de Caverne.

Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken word je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier deze keer zeer streng op gecontroleerd worden!

DRUGSBELEID

Handel in drugs en andere geest verruimende middelen is ten strengste verboden. Ook het gebruik hiervan kan aanleiding zijn tot verwijdering van het evenement Exceptionnel-Dream.

Bij dit evenement zal er EXTRA streng gecontroleerd worden door de security en politie. Zowel aan de entree en tijdens het feest! Bij een eventuele verwijdering van het evenement is er geen recht op restitutie van entree-gelden.
CU @ the Caves…..drive carefully?

Met vriendelijke groet,
Nic en Britt (Exceptionnel) en Team.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email