Vanaf diverse hotels in Maastricht, Valkenburg eo is het mogelijk om je shuttle taxi te regelen naar het feest van ‘Exceptionnel-Dream’ in de Caves op zaterdag 6 april a.s. in Berg en Terblijt. Lekker makkelijk toch….., en voor een klein bedrag ben je op en neer naar de locatie! Geen parkeer problemen ter plaatse en geen zorgen voor de nodige alcohol controles straks na een fantastisch feest!
Je wordt letterlijk bijna in het hol van de leeuw gedropt!

Exceptionnel verzorgt i.s.m, Taxi Frenske uit Maastricht georganiseerde ‘combi ritten’ vanaf *verschillende hotels naar de party location. Wil je gebruik maken van deze Shuttle Service? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar info@xceptionnel.eu onder vermelding van: Shuttle Service Cave.

Aanmeldingen dienen uiterlijk vóór dinsdag 2 april 18:00 uur binnen te zijn!
Je ontvangt van Exceptionnel op donderdag 4 april bericht omtrent de planning en vertrektijden vanaf de geselecteerde hotels.

Welke informatie hebben wij van jullie nodig?

  1. Naam en adres van het hotel.
  2. Het aantal personen en de naam van de persoon die de shuttle reserveert.
  3. Je email adres.
  4. Je mobiel telefoonnummer.

*Taxi Frenske zal beoordelen welke hotels wèl/ niet opgenomen kunnen worden voor de Shuttle Service v.v. Alle ritten zijn o.v.b. en vallen geheel onder de verantwoordelijkheid van Taxi Frenske. Exceptionnel is alleen bemiddelaar in deze service!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email