Lotte,….één van onze hostessen stond in oktober ’12 als Playmate in de Playboy en strijd sinds vandaag met nog 2 Playmates voor de titel ‘Playmate van het jaar 2012′. De kans dat Lotte wint is dus 1 op 3! Om die reden vinden wij van Exceptionnel het de moeite waard om haar te steunen, want als Lotte wint dan kan ze nog meer klussen krijgen van Playboy e.a.

Stem op LOTTE en maak kans op te gekke prijzen! Zoals een laptop, X-Box en games, een avond stappen met een vriend(in) naar keuze + de playmate van het jaar in de Playboy Club te Keulen (incl. reis en overnachting) en zelf geeft Lotte een sexy latex jurk op maat weg (made by Lotte).

Hoe je haar kunt helpen en zelf kans maken om iets te winnen:
SMS ‘Lotte’ naar ’7575′ zo vaak als je wilt! (Alleen binnen Nederland).

Onze dank en names Lotte natuurlijk xx

Lotte Lotte

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email