De ‘Free tickets’ voor single Ladies is een groot succes! Per evenement geven wij zomaar honderd vrijkaarten weg aan single dames die zich de moeite doen om ons te mailen. Voor de party ‘Exceptionnel-Dream (Cave party) Black edition‘ waren de eerste 100 kaartjes in ”No time” verdeeld! Voor dit feest zijn helaas GEEN kaartjes meer te verdienen!

De vlam slaat nu over naar ‘1001 Harem Nights‘ waar ook de meter alweer de 50 is gepasseerd. Wacht niet te lang met je aanmelding als je met je vriendin gewoon een keertje bijzonder op stap wilt gaan! Je bespaart al gauw € 100,= voor 2 personen en dit is een mooie binnenkomer in deze zware economische tijden. Interesse gewekt? Stuur vandaag nog een mailtje naar: info@xceptionnel.eu onder vermelding van een van de onderstaande feesten die je wenst te bezoeken.

23.02.2013 – Twisted Elegance – Balen, Club Eroxx (BE)
01.06.2013 – 1001 Harem Nights – Landgraaf, Mondo Verde (NL)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email