Februari is altijd een echte wintermaand, maar daar trekt het meest vrouwvriendelijke concept in België zich natuurlijk niks van aan.
Zaterdag 23 februari zorgt Exceptionnel er met een tropische en zomerse gloed voor dat de zon altijd schijnt in Club Eroxx in Balen (BE).

Bij elke Exceptionnel party kunt u kiezen uit diverse soorten hotelkamers. Van standaard hotelkamers, waar een gast het aan niets ontbreekt, tot de meest luxueuze suites en penthouses. Allen ingericht met oog voor het comfort en behoeftes van de hotelgast. Ook gasten met specifieke wensen zijn bij Exceptionnel goed op hun plaats. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ruime hotelkamer om met meerderen te afteren? Wij hebben ze allemaal tot je beschikking.

Met nog een kleine maand te gaan zijn er nog enkel 4 en 5 persoons kamers vrij! De prijs incl. ticket party, hotel en shuttle service bedragen: Op basis van de 4 persoonskamer net nog geen € 74,00 per persoon, en voor de 5 persoonskamer € 72,00 per persoon.

PS: ‘Single Ladies’ Free entrance party!! Wordt in mindering gebracht op de arrangementsprijs (eindprijs: (4) > € 36,50 pp/ (5) > € 34,50 pp)!!
(Alle genoemde prijzen zijn op volle kamerbezetting).

Reserveren? Stuur vandaag nog een mailtje naar info@xceptionnel.eu

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email