Edwin Collins beter bekend als DJ Energy is een geboren en getogen Rotterdammer. Ergens halverwege de jaren 80 raakte Edwin in de ban van house muziek en het DJ’n. Via een bevriende DJ kon hij al snel aan de slag in een lokale club en ook op schoolfeesten mocht hij graag een plaatje opzetten.
Daarna kwamen er steeds meer gig’s in en om Rotterdam en ook in bijv. Spanje en zelfs Indonesië!

De grote doorbraak kwam toen Edwin één van de residents werd bij de voormalige top club De Boot Barocca in Rotterdam, daarna volgden nog vele nationale en internationale gigs.

Tegenwoordig draait Edwin overal en nergens in Nederland en soms buiten de grenzen. In 2012 kwam er een nieuwe bekroning op zijn werk met 3 boekingen op Ibiza en Exceptionnel. Ook 2013 belooft een fantastisch jaar te worden met leuke bestaande en nieuwe concepten bij Exceptionnel. Hij is present op zaterdag 6 april in de Caves te Valkenburg, 1 juni ’1001 Harem Nights’ te Landgraaf en 14 december bij het bekende kerstfeest ‘A Fabulous Christmas’ in Hoogstraten (BE).

Op de site van DJ Energy [www.djenergy.nl] vind je de laatste info omtrend boekingen, producties en promo mixen.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email