Exceptionnel blijft weer uitpakken met fantastische prijzen! Na een zeer geslaagde ‘A Fabulous Christmas edition’ afgelopen december met tal van mooie prijzen en niet te vergeten de verloting van een geheel verzorgde ski-trip naar Oostenrijk blijven wij óók dit jaar in kado sfeer.

Sinds de globale economische wereldcrisis van eind oktober 2008 worden we overspoeld met economische termen. Je hoort specialisten alleen maar nog praten over dingen als crisis, recessie of economische depressie. Wij laten dit ver achter ons en organiseren feesten met een positieve drive.

Bij de eerste 100 aanmeldingen van single dames geven wij zomaar entreekaarten weg! Nee… niet ‘eenmalig’, maar voor elk evenement van Exceptionnel.
Dit bespaart jou al gauw € 45 tot € 50,00 euro van de entreeprijs die je van ons gewoon kado krijgt! Crisis of recessie? Natuurlijk is het overal wat minder, maar dit neemt niet weg dat je als organisatie ook eens wat extra’s kunt doen!

Wil je met je beste vriendinnen een keertje ‘spannend’ op stap dan is dit de uitgelezen kans om eens lekker los te gaan op de heerlijke beats van de beste deejay’s, mooie aankleding, relaxte sfeer en nog veel meer….

Ben je een single dame? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar info@xceptionnel.eu met vermelding van je persoonlijke gegevens, het betreffende evenement dat je gratis wilt bezoeken en dat het om een ‘Free Ladie’ ticket gaat!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email