Met nog 3 maanden te gaan zijn nú al ruim 50% van de kaarten in de voorverkoop verkocht, en de hotel-arrangementen tegenover de Cave zijn nagenoeg volgeboekt op enkele kamers na! Deze ‘Black-edition’ beloofd weer een succes te worden, de zoveelste editie op rij die uitverkocht zal geraken.

Beleef de magie en een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met een adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter diepte. De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Wacht niet al te lang met het bestellen van je tickets want VOL = echt VOL. Tickets kosten € 45,00 en zijn te bestellen via www.paylogictickets.nl en alle Primera vestigingen.

Exceptionnel, zal tegen een kleine vergoeding een shuttle service aanbieden naar de venue v.v.
De volgende hotels die hiervoor in aanmerking komen zijn:
Hotel Van der Valk – Golden Tulip Apple Park en het Novotel te Maastricht.
Een hotel reserveren kan ook via www.hotels.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email