Misschien een beetje vroeg maar toch… Na een bijna uitverkochte ‘A Fabulous Christmas’ van afgelopen kerst hebben wij veel reacties van gasten ontvangen of wij misschien de datum voor dit jaar al bekend willen maken!

Noteer hem alvast met een dikke stift in je agenda en wèl op zaterdag 14 december 2013 in het oude theater van Le Cirq te Hoogstraten. Het wordt alweer de 6e editie van ‘A Fabulous X-mas’. Natuurlijk ook dit keer weer helemaal in het teken van de gezellige en warme dagen. Het is inmiddels de bekende 50/50 deal met bekende belgische en nederlandse deejays. Alle voorgaande edities waren uitverkocht! Wil je op de hoogte worden gehouden van de voorverkoop start, klik dan op deze link en wij informeren je tijdig!

Wordt vervolgd….

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email