Sandra is al heel wat jaartjes verliefd op de ‘dance scene’ maar heeft er in 2012 dan ook echt voor gekozen haar droom waar te maken. Zoveel mogelijk mensen te laten genieten van haar muziek!
‘s Zomers ‘het liefst feestend op Ibiza’ en ’s winters zoekt ze meer de kleinere gezellige dance feesten op. Ze heeft als sportliefhebber altijd groepslessen gegeven op muziek en is hier in aanraking gekomen met het tellen van beats en uitzoeken van de juiste muziek voor de juiste sfeer.

Tijdens een te gek NYE-feest van Exceptionnel verleden jaar ontmoette ze de vrouwelijke DJ Joia Vita. Damn wat een stoere vrouw en wat is zij een top DJ! Ze had op dat moment haar inspiratie gevonden en haar liefde voor muziek ging zich afspelen op een hoger level.

Uiteraard eerst uuuuuuren thuis heerlijke beats mixen en plaatjes zoeken. Vanuit deze uit de hand gelopen hobby haar mixen gaan delen met vrienden die meteen helemaal uit hun dak gingen. Al snel werd ze opgemerkt en kreeg ze een uitnodiging van Exceptionnel die haar de eerste onvergetelijke echte gig bezorgde. Het zien en voelen van al die dansende en feestende peoples maakte haar verslaving voor muziek compleet. Sandra gaat tijdens het draaien helemaal op in haar muziek en brengt vooral techno-progresive housebeats met een vleugje electro. Door haar followers ook wel “feel good vibes”genoemd. Ze is te bewonderen tijdens ’1001 Harem Nights’ op zaterdag 1 juni 2013 te Landgraaf.

Follow DJ Lady Saxalott:
Soundcloud : http://soundcloud.com/ladysaxalott
Twitter: https://twitter.com/DJLadySaxalott

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email