BELANGRIJKE INFORMATIE ‘A FABULOUS CHRISTMAS’ 15.12.12

‘A Fabulous Christmas’ – Le Cirq – Gr.Elisabethln 1 – 2320 Hoogstraten (BE)

Aanvang: 20:30uur – Einde +05:00uur

Infobrief van : Exceptionnel,

Aan : Alle gasten ‘A Fabulous Christmas’ 15.12.2012


Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere kerst feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten!

De organisatie wil samen met jullie deze onvergetelijke ‘Kerst-editie’ te boek laten gaan als een waardige afsluiter van 2012.

DE PARTY ‘A Fabulous Chrismas’:

De party ‘A Fabulous Christmas’ wordt gehouden in het prachtig historische filmtheater van Hoogstraten, Gr.Elisabethlaan 1.

De toegang is vanaf 20:30uur, aanvang 20:30uur, einde +5:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:30uur binnen te zijn, daarna sluiten alle deuren en en is er GEEN toegang meer mogelijk! Be on time…

Tot 21:30uur ontvangt u van ons een welkomstdrankje. Tevens zal de verloting van de SDC Sexy Ski Event plaatsvinden rond 22:45uur… dus reden genoeg om daadwerkelijk aanwezig te zijn!

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:

Toegang tot de party ‘A Fabulous Christmas’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames!

Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!

DRESSCODE:

De gewenste dresscode is natuurlijk een sexy kerst-outfitje. Echter door de grote vraag voor dit feest wordt ook stijlvolle sexy kleding toegestaan (geen lingerie). En in de kleuren: Rood – Wit – Zwart – Zilver of Goud of een combinatie van. NO JEANS AND NO SNEAKERS!!

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de website www.xceptionnel.eu

PARKEREN AUTO:

Er is beperkt parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het Theater Le Cirq, of in de directe omgeving van de locatie.

DRANK:

Achter de entree van de party-locatie ‘Le Cirq’ is een stand ingericht alwaar je de bekende consumptie-kaarten weer kunt kopen! Met deze consumptie-kaart kun je alle soorten drank nuttigen. Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Een consumptie-kaart kost

€ 25,00 en is voorzien van 10 coins. Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > De overgebleven coins op de consumptie-kaart kunnen direct na afloop van het evenement ingewisseld worden tegen a contanten!

LOCKERS:

Voor dit speciaal evenement hebben wij een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte! Reserveer NU nog je lockerbox via de website van www.paylogictickets.nl. Er is tevens een kleine garderobe aanwezig op de locatie!

ROOKBELEID:

Helaas mag in België óók niet meer gerookt worden in de party-area. Voor de rokers proberen wij een gepaste ruimte te maken met een verwarmde buiten-tent. Echter willen wij een statement maken met het volgende; Jointjes zijn ten strengste verboden in België, indien men toch denkt een pret-sigaret te kunnen roken dan word je bij constatering zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk! Er zal hier zeer streng op gecontroleerd worden! Indien hierdoor het feest voortijdig wordt afgebroken door de lokale overheid of lokatiehouder zal de schade op degene verhaald worden die de regel heeft overtreden!

CHAMPAGNE-BAR:

Om je party zo aangenaam mogelijk te laten verlopen schenken wij bubbels.

Onze bubbelgirls wijzen je met alle plezier op de veiligheidsvoorschriften, maar staat niet voor de gevolgen in, als je onze Prosecco’s, Sparklings en Champagne hebt geproefd.

We hope you will enjoy the Fabulous Christmas party and see you at the bubbelbar.

Be on time but …..drive carefully!

Met vriendelijke groet,

Nic en Britt (Exceptionnel)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email