Zaterdag 1 juni 2013 is voorlopig het laatste sprookje van ’1001 Harem Nights’ te beleven! Exceptionnel sluit deze editie in stijl af met de ‘Arabian Midnight Fire’.
In de prachtige Wereldtuinen van Mondo Verde gaat op deze avond kwaliteit voor kwantiteit en is een sfeervolle beleving de bordeauxrode draad door deze nacht!

Elk jaar weet Exceptionnel een bijzondere line-up met kwaliteitsstempel neer te zetten en dat is dit jaar zeker niet anders. Vanaf 20:30 tot klokslag 04:00 uur presenteert Harem Nights een breed scala aan hartverwarmende beats en sprankelende live- en dance acts. Deze laatste editie word heel bijzonder want
de Alhambra (Moors Paleis) in Mondo Verde vormt o.a, het decor voor de Arabian Midnight Fire.

De exclusieve locatie zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme house sound waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een oogverblindende haremdecoratie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Alhambra en Bedouin tent net als de succesvolle vorige vijf edities van top tot teen aankleden in de meest sprookjesachtige setting. En ook deze keer neemt Exceptionnel weer een heerlijke Line up mee naar Landgraaf:
MEM, Santito, Randy Katana, Renji, José, Tony da Groove, Eric van Kleef, Midix,
Energy, Cor Forman, Danco en Lady Saxalott.

Zoals al eerder genoemd, zal Exceptionnel voor de zesde keer met haar ’1001 Harem Nights’ Mondo Verde omtoveren tot een tropisch oord met een meer dan Arabisch tintje. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol harem aankleding, shisha shelter, bedouine tent, waarzegster met tarot kaarten, vuur en dance acts, slangen bezweerders en een volledige haremsfeer zullen de avond maken tot een legendarische nacht.

Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten voor dit bijzondere sprookje kosten maar 47,50 euro in de voorverkoop. Koop je kaartje online bij www.paylogictickets.nl of de Primera winkel bij jou in de buurt.

Wilt u een Hotel Arrangement incl. ticket, hotel, ontbijt, late check-out en shuttle service? Stuur dan een email naar info@xceptionnel.eu met daarin uw gegevens (namen van de personen + tel. nummer waar u op bereikbaar bent). Het Hotel arrangement kost maar € 225,00 op basis van 2 personen.

Dresscode is dit jaar verplicht! 100% Harem look….
Dames: Harem look like a Belly Dancer
Heren: Harem look like a Sultan, of zwarte pantalon met wit hemd.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email