Maandag 19 november start de voorverkoop van het Arabisch sprookje ’1001 Harem Nights’. De voorlopig laatste editie van Harem Nights zal alle stoute verwachtingen moeten gaan overtreffen komend jaar! Het wordt tijd om te gaan vernieuwen met bijzonder andere thema’s….., dit is immers de kracht van Exceptionnel. Het betekent overigens ‘niet’ dat dit sprookje ten einde is maar de eerst volgende editie zal pas weer in 2015 gaan plaats vinden!

Beleef nog een keer ‘the harem feeling’ en neem plaats op het zwevend tapijt en laat je rondleiden op zaterdag 1 juni 2013 in een evenzó prachtige omgeving als Mondo Verde zelf.

Met het thema en de unieke sfeervolle locatie het ‘Alhambra’ kunnen wij weer een zéér bijzondere dance-party neerzetten in een geheel andere wereld! De Alhambra ook wel het rode paleis genoemd is een exacte kopie van het middeleeuwse paleis en fort van de Moors-Islamitische overheersers van het Koninkrijk Granada in Andalusië (Zuid Spanje).

’a fairytale’ is “nu” binnen handbereik! Be there….

1001 Harem Nights
Saturday June 1st 2013
Mondo Verde – Landgraaf
(The Netherlands)

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email