Beste SDD gast,

Helaas hebben wij een vervelende mededeling m.b.t. het aankomende feest ‘Stripped Dirty Disco’ te Schaijk aankomende zaterdag 10.11.2012.

Het feest moeten wij jammer genoeg cancelen door gewoonweg te weinig animo en de daaraan gekoppelde slechte kaartverkoop! Dit is ook de enige reden dat er géén doorgang kan plaats vinden voor dit feest! Wij hebben serieus bekeken wat de voor- en nadelen zouden zijn als wij het feest toch doorgang geven. Cancelen was dan ook de enige optie!! Gasten die een ticket online hebben gekocht via Paylogic zijn reeds per mail geinformeerd. Gasten die een ticket hebben gekocht via de Primera winkels hopen wij alsnog tijdig via deze weg te bereiken!

Wij zijn van mening gezien de prijs van een kaartje, dat er ook een bepaalde hoogte van kwaliteit moet worden geboden. Deze ‘kwaliteit’ kunnen wij helaas niet bieden door het te geringe aantal bezoekers in een te grote locatie. Dit zou naar onze mening een negatieve uitwerking hebben op de totale sfeer van het feest. Zo heeft Exceptionnel gelukkig wel enkele succesfeesten en moeten wij dit feest ter aarde brengen. Het moge duidelijk zijn dat wij ‘Stripped Dirty Disco’ een leuk en bijzonder evenement vonden maar moeten constateren dat voor dit concept de ‘erotic vibe’ onvoldoende is om te kunnen continueren! Wij hopen op jullie begrip en bieden daarom de volgende twee mogelijkheden aan:

  1. Restitutie van het entree-geld excl. de bespreekkosten.
  2. De entree-kaart (e-ticket of Primera ticket) behoudt zijn *tegoed en is inwisselbaar voor een ander evenement van Exceptionnel. Het ticket van SDD is dan geldig voor één van de komende evenementen en inwisselbaar t/m 1 december 2013.
    *Daarnaast ontvang je ter compensatie voor de annulering van het evenement SDD onzerzijds (mits je het tegoed behoud), ook nog eens één extra kaartje geheel ‘GRATIS’ t.w.v. € 22,50 per persoon, dit is maar liefst 50% korting op een van de volgende evenementen van Exceptionnel!!

Vriendelijk verzoeken wij jullie dan ook om vóór 17.11.12 ons per mail mede te delen welke compensatie je voorkeur heeft?

Stuur je persoonlijke gegevens met de betreffende barcodenummers van de ticket(s) naar info@xceptionnel.eu en geef mogelijkheid 1 of 2 aan o.v.v. canceling SDD!

Nogmaals ons welgemeende excuus voor dit ongemak,

Met vriendelijke groet,

Exceptionnel

Voorlopige agenda Exceptionnel:
15.12.12 – A Fabulous Christmas – Le Cirq te Hoogstraten (BE) Nabij Antwerpen/ Breda.
23.02.13 – Twisted Elegance – Club Eroxx te Balen (BE) Nabij Turnhout/ Valkenswaard.
06.04.13 – Exceptionnel Dream at the Caves – Caves te Berg en Terblijt (NL) Nabij Valkenburg.
01.06.13 – 1001 Harem Nights – Mondo Verde te Landgraaf (NL), vvk start 15.11.12.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email