Met de ‘Black edition’ Exceptionnel-Dream in het binnenste der aarde over drie cave-area’s

Een sensueel erotisch feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving op ruim 50 meter ondergronds

Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met de adembenemende La Caverne de Geulhem: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. Tijdens een steile klim met uitzicht over de vallei ‘Ingendael’ kom je vervolgens in de fabuleuze ondergrondse wereld van de mergelgrotten van Berg en Terblijt. Deze keer pakken wij uit met de party ‘Exceptionnel-Dream the Black Edition’ in een unieke ‘dark’ sfeer met mooie shows in het grottenstelsel en met meer dan 4.000 fonkelende kaarsen.
Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ zullen wederom het decor vormen van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag, waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je betoveren door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde over meerdere dance area’s en een uitgebreide luxe lounge area.

Exceptionnel tovert een betoverende en strakke line-up met o.a.; Randy Katana, Santito, MEM, Energy, KO-C, Eric van Kleef, Jose, Renji, Tony da Groove, Danco, Miss J, Mick Di Lano, Row Sunshine, MC Lou-E en MC Stanford . Voorverkoop start 30 oktober 2012 en tickets kosten € 45,00 pp en zijn te bestellen bij Paylogictickets.nl, Primera stores en de FRS (Free Record Shops) in België. Informeer ook naar onze hotel arrangementen.

In de prijs mee inbegrepen zijn Entertainment Ice, Sweets, Fruit, Candy, Goody Bag en een gelimiteerde CD. Verder is het parkeren en de toiletten geheel gratis!
Meer info zie tevens de speciale website: www.exceptionnel-dream.nl (vernieuwd vanaf 15 november online ) of www.xceptionnel.eu

Dresscode is volledig zwart. Toegang uitsluitend voor couples en single dames. De eerste 100 single dames die zich aanmelden hebben gratis toegang tot de party. We will see you at the 5th cave experience!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email