Silent Night ain’t that Silent anymore!

Saturday December 15th 2012 Le Cirq – Hoogstraten (BE) Near Antwerp – Breda

Alweer de 4e editie van ‘A Fabulous- X-mas’. Natuurlijk ook dit keer weer helemaal in het teken van de gezellige en warme dagen. Het oude film-theater ‘Le Cirq’ net over de grens bij Breda wordt omgetoverd tot een heerlijk en warm X-mas paradijs. Zaterdag 15 december neemt Exceptionnel je vast mee in die heerlijke warme en knusse sfeer van de kerstdagen. Ben je op zoek naar een party, waar je de sfeer niet wil loslaten, de Dj’s die met elkaar voor de perfecte avond zorgen.. waar je eindeloos kan genieten, dan mag je deze editie absoluut niet missen! Het is inmiddels de bekende 50/50 deal met Belgische en Nederlandse deejays.

Kerstbomen zijn versierd, de familie-uitjes staan anderhalve week later op de agenda en het feest kan losbarsten! Kerst, voor ieder een andere betekenis. Kerst, voor ons samen, waar de dagelijkse sleur vergeten wordt. Kerst, omdat het vooral één groot feest is, waar de wereld even stopt met draaien en wij ons samen met de liefde van vandaag bezighouden! Als optimaal genot voor het gehoor organiseren Exceptionnel in samenwerking met Fabulous Vibes de nacht ‘A Fabulous Christmas’ compleet met de ultieme housesound! Deze vreedzame 4e battle tussen Nederlandse en Belgische top-deejays laat de dansvloer niet onbenut, en verwacht dan ook dat zowel de hitte als het nachtelijk niveau in rap tempo zal stijgen!

Jubelend van vreugde! Volop vreugde deze kerst met de aankleding en muziek verzorgd door Exceptionnel en jullie als feestganger.
Net als de vorige keren met een (hopelijk weer) uitverkocht en uitzinnig feest op deze Special Christmas Edition. Zaterdag 15 december a.s, een mooie datum en ruim een week voor de kerst om als een alternatieve “kerstmis” bij de nieuwste editie van deze organisatie’s mee te feesten. Bijna iedereen geniet van de kerstsfeer, gezelligheid en daarbij nostalgie. Nostalgie alleen al met de uitstraling van een prachtige locatie in Hoogstraten (BE) vlak grensend aan Breda en Antwerpen. Exceptionnel heeft een prachtige oude filmzaal uit de beginjaren 1900 weten om te bouwen naar een waar en sfeervol dance-theater alsof je bij Disney kerst komt vieren!

Er wordt wederom een waardig lijstje aan muzikale Engelen uit de kersthoed getoverd die niet komen zingen maar platen komen draaien. Deze keer is het de beurt aan maar liefst zes Engelen. Het lijkt bijna op een Interland tussen deejays’: ‘The Netherlands vs Belgium’ :
Santito – Nico Parisi – Tony da Groove – José – Randy Katana – Kenn Colt – MEM en Danco

Bij Exceptionnel wordt normaal gesproken altijd met een thema of dresscode gewerkt. Maar omdat er ook veel vraag is bij de andere organisatie Velvet Nights naar dit Kerstfeest hebben we dan ook gezamenlijk afgesproken met dit mooie thema iedereen vriendelijk te verzoeken om allemaal te verschijnen in DRESSED FOR X-MAS. Voor de dames: Sexy en ondeugend in de kleuren rood en/of wit en voor de mannen mag er een combinatie van zwart bij of helemaal in het zwart. Diegenen die zich als mooist en uitzonderlijk kerstkoppel verkleden maken tevens kans op een jaar GRATIS toegang tijdens alle feesten van Exceptionnel en een fantastische take-over reis aangeboden door Exceptionnel i.s.m SDC.COM

Wat kun je verder allemaal verwachten op deze Special Sexy Christmas Edition: De Kerstsfeer staat bovenal en dat moet gevierd worden: een Hidden Sound System, een Mega Light System, Visuals, Ultra Light Kerstbomen, Co2 Jetsers, Confetti kanonnen, Kerststerretjes, Sexy dance-acts, en nog veel meer. Reden genoeg dus om voor de kerst nog even flink te gaan feesten in Le Cirq te Hoogstraten.

De party start klokslag 20:30uur en zal duren tot in de vroege uurtjes 4:30uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 42,50 per persoon en aan de avondkassa
€ 50,00 (o.v.b. indien niet uitverkocht). In de prijs zijn inbegrepen, Ice, Fruits, Candy, Entertainment en after present. De eerste 50 single dames hebben gratis toegang tot de party ‘A Fabulous Christmas’.
Kaarten zijn te verkrijgen via (online) www.paylogictickets.nl en alle Primera stores en de Free Record Shops in Belgie. Tevens verzorgen wij een compleet arrangement op basis van 2 personen € 199,00 (Ticket+Hotel+Shuttle Service v.v.), ontbijt en ‘late check-out’ optioneel. Check de website voor alle details.

Toegang uitsluitend voor koppels en single dames.
Het adres van de locatie is: Le Cirq – Gravin Elisabethlaan 1
2320 Hoogstraten (BE) Near Antwerp/ Breda (NL)

Let us seduce you and give yourself a Fabulous Christmas

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email