De organisatie Exceptionnel presenteert alweer de 3e editie ”Behind the Mask”!

Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!

In de Renaissance tijd werden maskers gebruikt om niet herkend te worden. Een ideale functie dus om je verhaal te doen, gebaren te maken of zelfs invloed uit te oefenen terwijl je op de achtergrond blijft en beducht bent voor publiciteit.

‘Behind The Mask’ anno 2012 staat helemaal in het teken van verleiden, teasen en tevens dubbelzinnigheid! De verbeelding gaat ons ver te boven, scherpe prikkels bestoken onze geest met verleiding. Dubbelzinnige figuren blijven ons intrigeren…. Wie schuilt er achter dat masker? Is het een vrouw of is het de man? Rechtlijnige consequenties verspreiden een geur van saaiheid. Ga op zoek in een nacht vol mysterie en spanning en laat je leiden door kwelling van genot, plezier en verlangen!

‘Behind The Mask’ know NOT your indentity and be free of your inhibitions…

Voor deze 3e editie op zaterdag 13 oktober hebben we dan ook deejay’s uit Belgie en Nederland bij elkaar gezocht die allen het concept ‘Behind the Mask’ als geheel ondersteunen en allemaal een ding gemeen hebben. Namelijk muziek als liefde voor verleiding…..Deze nacht zal het decor zijn waarbij de beste dj’s hun acte de presence zullen geven.

Zoals je van Exceptionnel inmiddels gewend bent met alleen maar top dj’s, prachtige aankleding, top class entertainment en natuurlijk alleen maar leuke mensen. Waar de gasten zich nog stijlvol en sexy kunnen aankleden en de champagne nog rijkelijk vloeit. Door het prachtige decor en gezellige warmte zou je bijna vergeten dat het bijna weer winter is!

De unieke locatie ‘La Riva’ te Antwerpen, zal omgetoverd worden tot een sjiek en sfeervol theater. “DE” perfecte locatie om een dance feest ‘A la Renaissance’ stijl te presenteren in een omgeving zoals men die kende eind 17e eeuw! Exceptionnel is des te meer verheugd dit exclusief voor jullie te mogen organiseren. La Riva beschikt over twee area’s, (1 dance en 1 lounge area).

De basis dresscode bestaat altijd uit een mooi gekleurd (venetiaans) masker en een cape! Voor de HEREN: Zwarte pantalon met stijlvolle witte bloes en cape, of “a la Renaissance” stijl (Lodewijk de 14e) met fleurige oversized print jasje in barok stijl (bijv. lakei, baron of hofnar) en masker. DAMES: Cape met masker gecombineerd met een mooie en stijlvolle sexy top dit verder afgemaakt met jarretel gordeltjes en pikante net- of nylonkousen (Barones, Jonkvrouw, princes etc).

Kleding TIP: www.pleasure2wear.nl # www.pleasurements.com # www.clubwear.nl

Maskers: www.olgadol.nl

Kaarten zijn te verkrijgen bij de bekende voorverkoopadressen van Paylogictickets (www.paylogictickets.nl) de Primera stores en alle Free Record shops in Belgie. Entree-kaarten kosten € 45,00. Dit alles is incl. Ice, Fruits, Candy, Entertainment en een uniek gelimiteerde ‘Behind the Mask’ cd. Toegang is uitsluitend voor koppels en single dames vanaf 22 jaar. Er zijn beperkte lockers aanwezig, reserveer deze tijdig.

De deuren van het theater gaan om 20:15uur open, start van de party is 20:30uur, het einde is rond de klok van 6:00uur. Vergeet niet te kijken op www.behindthemask.nl # www.xceptionnel.eu

Experience a true fantasy that transcends all time and is found in your dreams; where imagination and wonderment are brought to life Behind the Mask.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email