Het dance-evenement ‘Stripped Dirty Disco’ moeten wij helaas verplaatsen van 1 september naar 10 november wegens te geringe kaartverkoop!

Het zit even niet mee met het nieuwe concept SDD. De eerste editie was al een groot succes en een vervolg was daarom gegarandeerd. Alleen moesten wij wegens externe omstandigheden Amsterdam verruilen voor Schaijk.

‘NU’ blijkt bij de 2e editie dat de keuze van datum bij velen bezoekers niet geschikt is….. De reden lopen verschillend uiteen van; te kort op de vakantie, te mooi weer voor een binnenfeest enz enz…..

Dit heeft ons doen besluiten om het feest door te schuiven naar een nieuwe datum en wel op zaterdag 10 november 2012 te Schaijk (Nbr). Gekochte tickets behouden hun geldigheid.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email