BELANGRIJKE INFORMATIE 1001 HAREM NIGHTS
1001 Harem Nights’ – Mondo Verde – Groene Wereld 10 – 6372 PW Landgraaf

Aanvang: 20:30uur – Einde 05:00uur

Infobrief van : Exceptionnel,

Aan : Alle gasten ‘1001 Harem Nights’ 23.06.2012

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al onze gasten! Exceptionnel wil samen met jullie deze onvergetelijke ’1001 Harem Nights’ te boek laten gaan als “THE 1001 HAREM FAIRYTALE”.

DE PARTY ‘1001 HAREM NIGHTS’:
De party ‘1001 Harem Nights’ wordt gehouden in het prachtige themapark Mondo Verde aan de Groene Wereld 10 in Landgraaf (Park Gravenrode). Wij beschikken exclusief binnen het park over een unieke locatie het ‘Alhambra’ (Rode Paleis). De toegang is vanaf 20:15uur, aanvang 20:30uur, einde 5:00uur. Alle gasten dienen uiterlijk 22:00uur binnen te zijn, daarna sluiten alle poorten van het themapark en is er GEEN toegang meer mogelijk!
Wij accepteren geen E-tickets of bevestigingen op mobiele telefoons daar deze niet te scannen zijn en verzoeken jullie vriendelijk de E-tickets duidelijk leesbaar te printen!!!

SPECIAL V.I.P AREA TIJDENS ‘1001 HAREM NIGHTS’:
Tijdens de 5e editie van Harem Nights wordt je persoonlijk ontvangen op het verhoogde terras in de main-area. De Talapat waaiers staan klaar om je verkoeling te bieden, de wensbellen dalen op je neer en zo kom je binnen in de perfecte area met luxe lounge-banken en een prachtige aankleding met een perfect zicht op het dj podium.
De Prosecco met huisgemaakte Arabische hapjes staat al klaar voor een gezellig samenzijn.
Ook de tappas en de chocolade fontein met vers fruit ontbreken niet. Voel je als een ‘sjeik’ en laat je op de wenken bedienen!
De VIP beschikt over talapat waaiers, een masseur en tafelbediening (mannelijke/ vrouwelijke obers). Bij aankomst zullen de fakkels branden om de sfeer te vergroten.
Wat is de VIP inhoud:

 • Gratis massage
 • Mannelijke/ Vrouwelijke obers
 • Tappas en chocolade fontein
 • Vers fruit
 • IJsjes
 • Talapat Palm Waaiers
 • 1 kl. fles Prosecco
 • Arabische hapjes
 • Verhoogd podia met lounge
 • Tafelbediening

Voor de mensen die momenteel in het bezit zijn van een normaal ticket en dit willen upgraden naar VIP. Dit zal tegen een meerprijs van € 47,50 p.p. mogelijk worden gemaakt aan de kassa. Maak dit kenbaar bij de entree!

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘1001 Harem Nights’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
De minimum leeftijd is 22 jaar en verder dient men de dresscode te respecteren.
Dit jaar heeft de organisatie er voor gekozen om alleen gasten tot de party toe te laten die volledig gekleed zijn in het thema ‘Harem Orientallook’.
Enkele uitzondering op de regel is voor mannen uitsluitend in zwarte pantalon met een bont gekleurde blouse.

NIET TOEGESTAAN: Witte of ander gekleurde pantalons voor mannen- jeans- sneakers- casual kleding- t-shirts e.d.

Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan je verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de speciale website www.haremnights.nl. Er is GEEN kledingstand aanwezig, dus zorg dat je aan de dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!!

LOVE LOUNGE:
Er is géén love-lounge op deze party-locatie, seksuele handelingen zijn dan óók niet toegestaan en zijn dus verboden! Teasend en sexy gedrag hierin tegen is wel toegestaan!

PARKEREN AUTO:
Er is voldoende parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van het themapark Mondo Verde. Het parkeren is geheel GRATIS maar wel voor eigen risico. Parkeerplaats is dus niet bewaakt!! Er zijn wel parkeerwachters beperkt aanwezig om alles in goede banen te leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

DRANK:
Aan de ingang van de party-locatie ‘Alhambra’ is een stand ingericht alwaar je de speciale consumptiekaart kunt kopen! Met deze consumptiekaart kun je alle soorten drank nuttigen. Direct na afloop van het feest kunnen de resterende drankcoins weer gewoon ingewisseld worden tegen a contanten.
Wel zò netjes, je betaald uiteindelijk wat je daadwerkelijk hebt geconsumeerd. Je krijgt je geld netjes terug aan de uitgifte stand. De drankenkaart kost € 25,00 euro (10 coins p/ kaart). Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! Er is in de directe omgeving GEEN pin-automaat dus zorg voor voldoende cash! LET OP!! > Het inwisselen van de drankenkaart is alleen mogelijk tijdens of direct na het feest ‘1001 Harem Nights’. Daags na het feest kan niets meer worden ingewisseld!

LOCKERS:
Naast de kleine onbewaakte garderobe in de bedouine tent hebben wij voor dit speciaal evenement ook een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, ivm beperkte ruimte in de tent is het aanbod niet al te groot!! Het zijn de gangbare lockerboxen! Reserveer NU je lockerbox via de website van PayLogic.

ROOKBELEID:
Er mag volgens Mondo Verde ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in de kleine tent aan de ingang. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken wordt je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

BEREIKBAARHEID
Voor heel dringende zaken zijn wij beperkt bereikbaar op het volgende telefoonnummer:06-10853905. Er zijn waarschijnlijk nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen aan de avondkassa echter ook bij ons is de regel VOL=VOL

Check de laatste info op of op de speciale website van www.xceptionnel.eu of www.haremnights.nl of www.partyflock.nl (opmerkingen)

Ook zeker de moeite waard om ons te volgen via Facebook en Twitter.

CU @ Harem Nights …..drive carefully?!!

Met vriendelijke groet,

Britt & Nic,

Exceptionnel

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Myspace
 • email