Tijdens de 5e editie van Harem Nights wordt je persoonlijk ontvangen op het verhoogde terras in de main-area. De Talapat waaiers staan klaar om je verkoeling te bieden, de wensbellen dalen op je neer en zo kom je binnen in de perfecte area met luxe lounge-banken en een prachtige aankleding met een perfect zicht op het dj podium.
De Prosecco met huisgemaakte Arabische hapjes staat al klaar voor een gezellig samenzijn. Ook de tappas en de chocolade fontein met vers fruit ontbreken niet. Voel je als een ‘sjeik’ en laat je op de wenken bedienen! De VIP beschikt over talapat waaiers, een masseur en tafelbediening (mannelijke/ vrouwelijke obers). Bij aankomst zullen de fakkels branden om de sfeer te vergroten.

Wat is de VIP inhoud:

 • Gratis massage
 • Mannelijke/ Vrouwelijke obers
 • Tappas en chocolade fontein
 • Vers fruit
 • IJsjes
 • Talapat Palm Waaiers
 • 1 kl. fles Prosecco
 • Arabische hapjes
 • Verhoogd podia met lounge
 • Tafelbediening

Voor de mensen die momenteel in het bezit zijn van een normaal ticket en dit willen upgraden naar VIP. Dit zal tegen een meerprijs mogelijk worden gemaakt aan de kassa.

Get your tickets now at Paylogic of Primera.

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Myspace
 • email