BELANGRIJKE INFORMATIE MBT PARTY: 14 April 2012 – Aanvang 20:30uur

‘Exceptionnel Dream’ – La Caverne de Geulhem – Wolfsdriesweg 8a – Berg en Terblijt

Infobrief van: Exceptionnel,
Voor: Bezoekers/ gasten ‘EXCEPTIONNEL-DREAM’ 14.04.2012

Geachte bezoeker(s),

Om iedereen optimaal te informeren over dit bijzondere feest heeft de organisatie Exceptionnel enkele belangrijke punten samengevoegd ter ondersteuning voor al van onze gasten! Exceptionnel wil samen met jullie deze 5e Cave-editie te boek laten gaan als
“THE CAVE EXPERIENCE OF 2012”.

SHUTTLE SERVICE & EXTERNE HOTELS:
Bezoekers/ gasten die uitsluitend een e-ticket (Paylogictickets.nl) hebben gekocht en zelfstandig een hotel hebben geboekt (Van der Valk Maastricht, NH Hotel) kunnen in overleg met de betreffende vervoerder een shuttlebus reserveren!
LET WEL>> Dit is alleen maar mogelijk bij voldoende deelname van inschrijving!! Voor info en reserveringen neem contact op met Taxi Frenske en vraag naar Sven Boonen tel 043-3636362. De reservering dient uiterlijk zaterdag voor 15:00 uur binnen te zijn bij de betreffende vervoerder!! De betaling voor deze dienst zul je dus moeten regelen met de betreffende vervoerder Taxi Frenske.

DE PARTY ‘EXCEPTIONNEL-DREAM’:
De party ‘Exceptionnel-Dream’ wordt gehouden in een van de mooiste en oudste grot locatie’s van de BeNeLux en wel op 30 meter diepte. La Caverne de Geulhem (Cave) is gelegen in de tuinen van Maastricht, Wolfsdriesweg 8a te Berg & Terblijt (Nabij Maastricht en Valkenburg). De aanvang van de party is 20:30uur en zal duren tot in de kleine uurtjes.
ALLE GASTEN dienen vóór 22:30uur binnen te zijn, daarna sluiten wij de Cave ingang middels een grote rotsblok!!! Dus; ‘be on time’…

WELKE DRESSCODE EN TOEGANG TOT DE PARTY EN “WIE WEL/ NIET”??:
Toegang tot de party ‘Exceptionnel-Dream’ hebben uitsluitend koppels (m+v) en single dames! Single mannen hebben GEEN toegang tot de party en worden dus óók geweigerd!
De minimum leeftijd is 22 jaar en verder dient men de dresscode te respecteren. De dresscode is WIT, ZILVER of GOUD. Indien men niet voldoet aan de gestelde dresscode kan door de ‘Angel Bitch’ je de verdere toegang tot de locatie worden geweigerd. Meer info zie de speciale website http://www.exceptionnel-dream.nl. Jeans en sneakers zijn NIET toegestaan! Er is GEEN kledingstand van Clubwear aanwezig, dus zorg dat je aan de gestelde dresscode voldoet, anders heb je echt GEEN TOEGANG tot het feest!! Wit = wit, goud = goud en zilver = zilver of een combinatie van deze drie kleuren. Andere kleuren worden niet toegelaten!

LOVE LOUNGE:
Er is géén love-lounge op deze party-locatie, seksuele handelingen zijn dan óók niet toegestaan en zijn dus verboden! Teasend en sexy gedrag hierin tegen is wel toegestaan!

PARKEREN AUTO:
Er is voldoende parkeren mogelijk direct tegenover de ingang van de Cave (Naast hotel Vue des Montagnes). Het parkeren is geheel GRATIS maar wel voor eigen risico. Parkeerplaats is dus niet bewaakt!! Er zijn wel parkeerwachters beperkt aanwezig om alles in goede banen te leiden! Gelieve de verkeers aanwijzingen op te volgen!

CONSUMPTIES:
Bij het lounge gedeelte van ‘La Caverne de Geulhem’ is een stand ingericht alwaar je de speciale consumptiekaart kunt kopen! Met deze consumptiekaart kun je alle soorten drank nuttigen. Direct na afloop van het feest kunnen de resterende drankcoins weer gewoon ingewisseld worden tegen a contanten! Wel zò netjes, je betaald uiteindelijk wat je daadwerkelijk hebt geconsumeerd. Je krijgt je geld netjes terug aan de uitgifte stand. De drankenkaart kost € 25,00 euro (10 coins p/ kaart). Zorg dat je zoveel als mogelijk gepast kunt betalen! LET OP!! > Het inwisselen van de drankenkaart is alleen mogelijk tijdens of direct na het feest ‘Dream’. Daags na het feest kan niets meer worden ingewisseld!

LOCKERS:
Naast de onbewaakte garderobe in de cave hebben wij voor dit speciaal evenement ook een beperkt aantal lockerboxen kunnen plaatsen! Zorg dat je op tijd bent, i.v.m beperkte ruimte in de cave is het aanbod niet al te groot!! Het zijn de gangbare lockerboxen!

EXACTE ADRES GEGEVENS LA CAVERNE DE GEULHEM (CAVE):
Wolfsdriesweg 8a – Berg & Terblijt (post/ navigatiecode 6325 PM).

ROOKBELEID:
Er mag volgens La Caverne de Geulhem ALLEEN gerookt worden in de speciale rookruimte in de grot. Indien men toch in een van de party-ruimten gaat roken wordt je zonder enige waarschuwing verwijderd van de locatie!! Restitutie van entree-gelden is dan ook niet meer mogelijk!

BEREIKBAARHEID:
Voor heel dringende zaken zijn wij beperkt bereikbaar op het volgende telefoonnummer:
06-10853905. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen aan de avondkassa!

Check de laatste info op http://www.xceptionnel.eu (News) of klik op onderstaande link:
http://www.exceptionnel-dream.nl

CU in the middle of earth and feel the Cave experience……..drive carefully?

Met vriendelijke groet,

Exceptionnel, namens Britt en Nic

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email