Stripped Dirty Disco in Amsterdam Undercurrent wordt verplaatst. Het evenement blijft wèl op dezelfde datum, maar verhuisd van Amsterdam naar het Brabantse Schaijk (Nabij ‘s Hertogenbosch).

Het dance event wordt op zaterdag 3 maart a.s. in de lokatie Shique te Schaijk gehouden. ‘Praktische en operationele redenen’ liggen ten grondslag aan het besluit om het evenement te verplaatsen. Gekochte toegangskaartjes blijven gewoon geldig voor het evenement in Schaijk. ‘Wij zijn ons bewust van het ongemak dat dit met zich meebrengt, maar ons primaire belang is de doorgang van het evenement voor de bezoeker te waarborgen’. Met ruim 5 weken vooraankondiging zou dit geen probleem moeten zijn! De geheel nieuwe lokatie in Schaijk die voor miljoenen is verbouwd heeft Exceptionnel de primeur om als eerste organisatie het spits af te bijten!

Check vanaf komende week de speciale website voor dit evenement met de laatste veranderingen omtrent hotels etc…
Locatie: Shique De Luxe, Schutsboomstr 71 te Schaijk. www.strippeddirtydisco.com

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email