Verwacht een vette aankleding in ”retro 80′s style” met veel disco ballen en veel bonte kleuren. De muziek tijdens “Stripped Dirty Disco” is grotendeels gebaseerd op House muziek gecombineerd met materiaal van the 80′s and 90′s. Vette House music is de rode draad in retro stijl ‘a la Studio 54′. We all going ‘Back in time’ worden de herkenbare disco-, soul-, funk en dance classics op een unieke manier gemixt in de huidige house stijl. Nummers van o.a. Earth Wind & Fire, Kool and the Gang, Michael Jackson, Rose Royce, Johnny Guitar Watson, Rick James, Gloria Gaynor, Prince, The Commodores, Al Jarreau, The Jackson 5, Kc & the Sunshine Band, James Brown en ga zo maar nog effe door zullen ruimschoots aan bod komen!… De vaste resident deejay’s van Exceptionnel zijn al maanden bezig om oude nummers helemaal te recoveren met een vette house beat. House music meets Disco! Wordt vervolgt.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Myspace
  • email